Alergare corporativă Sporter Run. Compania ”Aridon”

Doriţi să implementaţi spiritul sportiv în organizaţia dvs.? Alăturați-vă clubului Sporter Run și testați nouă opțiune – curse corporative.

Niciodată nu e târziu să începi. Iar dacă începeţi chiar acum, atunci la primul Maraton Internaţional din Chişinău de la 26 aprilie 2015, colectivul dvs. prietenos va putea participa la cursa de 10 km. Şi poate că anume compania dvs. se va învrednici de titlul „Cel mai sportiv colectiv al Moldovei”.

Detalii despre cursele corporative la nr. de telefon: +373 79996926 şi la e-mail: marathon@marathon.md.

IMG_1932
Echipa companiei ”Aridon” a avut parte de un team building excelent la antrenamentul corporativ marca Sporter Run de astăzi. În jur de 30 de persoane au făcut exerciții vesele și au alergat împreună cu antrenorul, Liuviu Croitoru, în jurul lacului din parcul Valea Morilor.

Sportul este activitatea favorită a acestui colectiv energic! Din acest motiv, la Maratonul Internațional din Chișinău, toată echipa s-a înregistrat la cursa Fun Run, deoarece pentru Aridon contează mai mult participarea decît câștigul.

IMG_1944
Cei 23 de ani de activitate ai companiei ”Aridon” pe piața Republicii Moldova au adunat mii și mii de cumpărători, care adoră această marcă. Dintre brăndurile sale compania Aridon se poate mîndri cu cele mai cunoscute precum sunt Levi’s, Celio, Lee, Wrangler, Colin’s, OGGI-Oodji, fiind reprezentant oficial al acestora în țara noastră.

IMG_2004
”Colectivul nostru foarte des organizează team buildinguri în forme active: alergări, volei, bowling pentru fiecare sfârșit de săptămână. Suntem o echipă dinamică, care practică sport în mod regulat. Rareori se întîmpla ca cineva să nu se implice, iar alergarea corporativă de astăzi este o dovadă forte a acestui lucru.” – a spus Olga Butnaru, vice-director Compania ”Aridon”.

IMG_2051
Chiar dacă antrenamentul a decurs în timpul destinat pauzei de masă, colectivul ”Aridon” a fost foarte bucuros că are ocazia să facă sport! Mai mult, aceştia au făcut un cerc adăugător după antrenament!

”La Maratonul Internațional de la Chișinău ni-am înregistrat la cursa Fun Run, deoarece pentru noi contează mai mult participarea decât câștigul. Susținem ideea maratonului de duminică, știind că este de o importanță mare pentru Republica Moldova, de aceea merită să participăm.” – a adăugat Olga.

IMG_2141
”Mi-a plăcut foarte mult antrenamentul de astăzi! Mă bucură faptul că vremea ne surîde și ne susține, dăruindu-ne cîteva raze de soare. Plus, antrenamentul în echipă e mult mai vesel. E cea mai animată pregătire posibilă pentru cursa Fun Run la care vreau să particip.” – a declarat Radion Cicic, Art-director Compania ”Aridon”.

Reportaj foto

Carolina Placinta pentru marathon.md