Cursa corporativă Sporter Run. Clubul Tinerilor Businessmani

Doriţi să implementaţi spiritul sportiv în organizaţia dvs.? Alăturați-vă clubului Sporter Run și testați nouă opțiune – curse corporative.

Niciodată nu e târziu să începi. Iar dacă începeţi chiar acum, atunci la primul Maraton Internaţional din Chişinău de la 26 aprilie 2015, colectivul dvs. prietenos va putea participa la cursa de 10 km. Şi poate că anume compania dvs. se va învrednici de titlul „Cel mai sportiv colectiv al Moldovei”.

Detalii despre cursele corporative la nr. de telefon: +373 79996926 şi la e-mail: marathon@marathon.md.

IMG_1408Asfințit de soare, plajă și antrenament corporativ – trei componente ale unui sfârșit de zi ideal la ”Clubul Tinerilor Businessmani”. Membrii acestui club al succesului se pregătesc la maxim pentru cel mai important eveniment sportiv al anului – Maratonul Internaţional Chişinău 2015 din 26 aprilie.

Echipați cu voie bună și energie, tinerii businessmani au încins traseul selectat de antrenorul clubului de alergare Sporter Run, Liuviu Croitoru. Plaja din parcul ”Valea Morilor” a adunat aproximativ 13 membri CTB, care au executat numeroase exerciții de încălzire și au alergat în jurul lacului.

IMG_1496
”Clubul Tinerilor Businessmani” este un proiect social relativ nou, care deschide multiple căi de dezvoltate pentru oamenii de afaceri din Republica Moldova. Proiectul presupune nu doar o socializare intensă între reprezentanții businessului autohnon, însă și o posibilitate de a găsi noi investitori, sponsori și parteneri, de a căpăta experință și a învăța lucruri noi.

IMG_1473
Pregătirea pentru maraton a fost de neuitat pentru acest colectiv, care în sfârșit au lăsat costumele ”la patru ace” și au trecut la echipament sportiv. Mulți din ei abia așteaptă ziua de duminică pentru a-și testa capacitățile și voința de oțel.

”Astfel de antrenamente trebuie de organizat cât mai des, pentru că ele ridică moralul și pun baza unei condiții fizice excelente. În general, sportul este foarte motivant, iar practicarea lui ne disciplinează, ne face să devenim mai încrezuți în forțele proprii.”- a spus Amir Roitman, președintele Clubului Tinerilor Businessmani.

IMG_1590
”A fost destul de simplu să adunăm echipa clubului pentru antrenament. Toți au acceptat din start să participe la acest proiect extraodrinar – Maratonul Internațional din Chișinău. Eu cred că astfel de evenimente unesc oamenii și realizează ceea ce până nu demult parea imposibil.”- a adăugat Amir.

”Antrenamentul de astăzi a fost pentru mine o descoperire…E primul antrenament în aer liber de care am avut parte în ultima vreme și mi-a plăcut! E frumos! E util și distractiv! Vrei să fugi și să fugi în continuu…”- a comentat Oxana Climenco, membrul Clubului Tinerilor Businessmani

IMG_1469
”Mă ocup cu sportul toată viața și mă simt bine. Niciodată nu mi-a plăcut alergarea, însă antrenamentul de astăzi m-a convins și mai mult să particip la maraton. Mi-am stabilit un scop și vreau să îmi demonstrez că pot să îl ating.”- a spus Oleg Galița, membrul Clubului Tinerilor Businessmani și Manager Organizația ”People Credit”.

Reportaj foto

Carolina Placinta pentru marathon.md