Cursa corporativă Sporter Run. Compania Petrom-Moldova

Doriţi să implementaţi spiritul sportiv în organizaţia dvs.? Alăturați-vă clubului Sporter Run și testați nouă opțiune – curse corporative.

Niciodată nu e târziu să începi. Iar dacă începeţi chiar acum, atunci la primul Maraton Internaţional din Chişinău de la 26 aprilie 2015, colectivul dvs. prietenos va putea participa la cursa de 10 km. Şi poate că anume compania dvs. se va învrednici de titlul „Cel mai sportiv colectiv al Moldovei”.

Detalii despre cursele corporative la nr. de telefon: +373 79996926 şi la e-mail: marathon@marathon.md.

IMG_8380În Moldova creşte numărul colectivelor care aleargă, lucru care nu poate decat să ne bucure. O alta companie care a beneficiat de opţiunea „Curse corporative” de la clubul de alergări Sporter Run este compania Petrom-Moldova, sponsorul general al Maratonului Internaţional din Chişinău.

IMG_8376Directorul general al Petrom-Moldova, Constantin Ivas, este un impatimit al sportului, si de circa doi ani practică si alergările, participand regulat la competitii locale si internaţionale, precum OMV Half Marathon de la Viena şi Semimaratonul Bucuresti OMV Petrom, evenimente sponsorizate de catre companiile OMV AG Austria, respectiv OMV Petrom Romania. Precum se ştie, când în fruntea colectivului se află o persoană care practică sportul, aceasta îi motivează pe subalterni să ducă un mod de viaţă sănătos şi activ. Iată de ce nu a fost dificil de a-i aduna pe angajaţii Petrom-Moldova la o alergare comună. Mulţi au reacţionat cu bucurie la ideea de a începe ziua de muncă cu antrenamentul corporativ Sporter Run sub conducerea antrenorului profesionist Liviu Croitoru.

IMG_8508– Întotdeauna vom găsi timp pentru sport! Nu a fost complicat de a ne aduna la un antrenament colectiv: avem un colectiv sportiv şi mulţi se antrenează regulat. Faptul că la Chişinău se va desfăşura primul maraton internaţional constituie un impuls suplimentar. Toţi doresc să participe la un eveniment de o asemenea importanţă la ei acasă.

Ne vom antrena de 3-4 ori pe săptămână, pentru ca până la maratonul din aprilie să fim în cea mai bună formă şi să avem o prestaţie bună, indiferent de distanţa la care se va înregistra fiecare dintre noi.

Cursele corporative sunt cel mai bun team building, pe care ni-l putem imagina. Astfel se leagă relaţii de prietenie în colectiv. Este iminent şi elementul competiţiei: cu cât mai multe companii participă la asemenea antrenamente, cu atât mai puternică este motivaţia de a fi cea mai sportivă echipă. Şi nu în ultimul rând, aceasta contribuie la dezvoltarea relaţiilor de afaceri între companii, spune Constantin Ivas, directorul general al companiei Petrom-Moldova.

IMG_8514La alergarea din parcul Valea Morilor s-au prezentat circa 20 de angajaţi ai Petrom-Moldova, atât alergători cu experienţă, cât şi începători. Start! Sub privirea vigilentă a antrenorului Liviu Croitoru, toţi, chiar şi novicii, au făcut înconjurul lacului fără mari eforturi. Aceasta înseamnă 2,5 km! Iar acesta este abia începutul, primul antrenament!

IMG_8389

Reportaj foto

Irina Coreachina pentru marathon.md