Terciurile Nordic – partenerul general Kids Run Day

Nordic-847x604-roAlergatul – este foarte util. Dar pentru a alerga departe şi rapid, omul are nevoie de energie, care o primeşte din hrana zilnică. Una dintre cele mai valoroase surse sunt diferite cereale.  Cu toate acestea, terciurile se deosebesc unul de altul.

Cît de straniu nu ar suna, însă cele mai bune cereale cresc aproape de Cercul Polar.  Datorită numărului de zile cu o durată lungă şi a climei reci, bobul răsare mai lent, astfel acumulând mai multe substanțe nutritive și microelemente. Anume astfel de boabe, sunt cultivate în Finlanda – una dintre cele mai sănătoase şi prospere ţări din Europa. Iar pentru susţinătorii alimentaţiei sănătoase, terciurile finlandeze Nordic inspiră o încredere adevărată şi respect.

Compania Raisio, care produce cerealele si fulgii Nordic, consideră că beneficiile și gustul mâncărurilor trebuie să fie inseparabile – acesta este un produs  100% natural, obținut din boabe întregi păstrând în același timp toate proprietățile benefice. Boabele producţiei Nordic, sunt colectate şi purificate cu mare grijă, iar aceasta cu siguranţă influenţează proprietăţile gustului de terci. Componenţa acestora include cereale naturale selecte :orez, fulgi de ovăz, secară şi hrişcă. Gustul, naturaleţea si beneficiile – sunt trei motive, pentru care ziua fiecărui om trebuie să înceapă cu terciul Nordic.

Calitatea desăvârşită a terciului Nordic, este benefică pentru toţi fără excepţie, dar cele mai multe beneficii le aduce copiilor. Terciurile din această marcă, sunt folosite pe post de trecere de la hrana pentru cei mici la cea pentru adulţi, deoarece copiii pot fi hrăniţi cu terciurile Nordic, începând cu primul an.

În funcţie de metoda  de preparare, produsele Nordic se divizează în două mari categorii : care necesită fierbere şi care se pregătesc rapid.

Terciurile care necesită fierbere se bucură de o popularitate mare în rîndul cumpărătorilor : fulgi de ovăz și tărâțe, fulgi de secară, fulgi de grâu. În acest tip de produs, numărul vitaminelor naturale este de cîteva ori mai mare, decît în terciurile cu pregătire rapidă. Iar particularitate lor principală constă în conţinutul compus doar din ingrediente naturale, fără prelucrări termice.

Terciurile cu dizolvare rapidă, de regulă sunt recomandate copiilor începînd de la 6 luni. Acestea au un impact pozitiv asupra microflorei copilului, iar datorită unei structuri neomogene, dezvolta bine reflexul de mestecat.  Procesul de preparare este foarte simplu – se toarnă doar apă clocotită peste cereale și le lăsaţi să se infuzeze.

În acest an Nordic a devenit partenerul general a Kids Day Run. Toți participanții la cursă vor primi pe post de cadou  terciuri şi fulgi de cereale ale acestui brand.