Simpals se pregătește pentru Maratonul Chișinău. Dar echipa companiei tale?

DSC_0530

Cum arată un teambuilding perfect? Exact, o alergare comună. De aceea, lucrătorii companiei Simpals s-au adunat pentru un antrenament corporativ în cadrul pregătirii pentru cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău, startul căruia se va da peste trei săptămâni, pe 1 octombrie 2017.

DSC_0219

În timpul pauzei de masă, un pic mai mult de douăzeci de membri ai echipei Simpals s-au adunat operativ în parcul Valea Morilor, unde erau așteptați de antrenorii clubului Sporter, Liviu Croitoru și Vitalie Gheorghiță. Menționăm, că aceștia sunt campionii actuali ai Republicii Moldova și câștigătorii a diverse maratoane internaționale.

DSC_0323

Dar să ne întoarcem la antrenament. Nu e un secret că angajaților Simpals le place mult să se fotografieze, de aceea antrenamentul a început anume cu aceasta. Făcând câteva poze comune, echipa Simpals a trecut la exercițiile antrenorilor. Încălzindu-și un pic mușchii, toți ca unul au luat-o la fuga împrejurul parcului, periodic oprindu-se pentru ca fotografii să mai poată face niște poze.

DSC_0343

Apropo, majoritatea membrilor echipei Simpals vor participa la toate cursele Maratonului Chișinău, de aceea toți au avut o atitudine destul de serioasă față de antrenament. După cucerirea unei distanțe relativ mici, antrenorii au început exercițiile de stretching. Și, făcând o ultimă poză comună, toți s-au întors în oficiu pentru a continua pregătirile pentru Maratonul Chișinău în calitate de organizatori, împreună cu echipa Sporter.

DSC_0497

Puteți vedea cât de înviorat și interesant a fost antrenamentul în această GALERIE FOTO.

DSC_0391

Dar echipa companiei tale?

Înscrieți compania, firma sau organizația Dvs la antrenamentul corporativ de la Sporter, în cadrul pregătirii pentru Maratonul Chișinău. Antrenorii noștri vor ajuta compania Dvs să se alăture unui mod de viață sănătos și să se cunoască mai bine în afara oficiului, la alergări.

Alergați împreună 5 sau 10 km la Maratonul Chișinău în tricouri asemănătoare și primiți medalia de finisare. Vă pare imposibil? Păi, încercați!

Telefonați-ne la numărul: 076769994 sau scrieți-ne pe e-mail – corolenco@sporter.md.