„Sibearian Health” a devenit partenerul cursei de alergări pentru copii Kids Run Day by Naturalis

bf47e130-7a6c-42d5-a47b-7ec7205004b2

Pe 30 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, se va desfășura cursa de alergări pentru copii Kids Run Day by Naturalis, unde micii sportivi vor putea cuceri distanța de 200 de metri în categoria sa de vârstă. Compania „Sibearian Health” a devenit partenerul evenimentului nostru.

Corporația „Sibearian Health” deja de mai mult de 20 de ani elaborează, produce și comercializează mărfuri cosmetice pentru menținerea sănătății și frumuseții. Producția companiei este cunoscută și apreciată în 60 de state ale lumii, inclusiv pe piețele Europei, Asiei și SUA.

La baza produselor noastre stau cercetările științifice amănunțite a proprietăților plantelor medicinale din regiunea lacului Baikal și a munților Altai.

Motto-ul nostru este: ”Produsele pentru sănătate și frumusețe trebuie să fie cât mai accesibile”. De aceea, pentru promovarea acestora, noi am ales cea mai bună cale – vânzările directe.

Acum puteți să începeți o afacere și să obțineți stabilitate financiară, având totodată grijă de familia Dvs și simțindu-vă excelent. Producția noastră și tehnologiile de business și-au demonstrat eficacitatea și au oferit miilor de oameni siguranța financiară pentru ziua de mâine.

Vă așteptăm pe 30 septembrie la evenimentul nostru grandios pentru micii campioni. Vă puteți înregistra sportivul pe acest link.