Salonul – Outdoor X-Style la Sport Expo în cadrul Maratonului Chișinău

Salonul-Outdoor X-Style este cel mai mare centru de echipament turistic și sportiv din Moldova, care operează pe piață din anul 2004.

DSC23651 La magazinul X-Style poţi găsi tot de ce ai nevoie pentru drumeţii, alpinism, activități în aer liber, schi, vacanțe și picnicuri pe litoral, echipamente de înot, scufundări, speologie și sporturi extreme.

DSC2366-Edit-2La expoziția sportivă (Sport Expo), din cadrul celui de-al doilea  Maraton Internațional Chișinău,  va fi prezentat un asortiment variat de echipamente necesare activităților în aer liber pentru sezonul de primăvară – vară : pentru drumeții ( cort, saci de dormit, covorașe, rucsacuri. stegulețe ), camping (hamacuri, mobilier de camping) echipamente pentru înot și scufundări, ochelari de soare, îmbrăcăminte (articole multifuncționale pentru acoperirea capului Buff, tricouri, etc ..), genți.

DSC2374Vor fi expuse cele mai cunoscute branduri, cum ar fi  Hannah (Republica Cehă), Lowe Alpine (Italia), Asolo (Italia), Deuter (Germania), Lorpen (Spania), Petzl (Franța), AquaLung (Franța), Penguin (Republica Cehă), Buff ( Spania), Marea Summit (Australia) și multe altele – mai mult de 40 de branduri renumite.

Bike13_StefanNeuhauser_comLa X-Style puteți închiria, de asemenea, corturi, saci de dormit, rucsacuri, lanterne, arzătoare cu gaz, echipamente de alpinism, și diverse accesorii. Consultanții experimentați în vînzări, care cunosc nu doar din auzite despre turism și alpinism, vor oferi consultanță și ajutor în alegerea echipamentului pentru o odihnă activă în aer liber. Ghidați de propria experiență bogată,  vor relata  despre traseele interesante pentru drumeții, vor consilia în alegerea produselor potrivite, astfel încît călătoria să fie cât mai confortabilă și sigură.

Bike1_DennisStratmannX-Style nu este doar un magazin cu echipamente pentru turism, aceasta e un stil de viață și odihnă deosebit, creat de o echipă de profesioniști entuziaști pe parcursul a 12 ani.

DSC2372Sport Expo se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale. Expoziția va dura trei zile, pe 15, 16 și 17 aprilie.