S-a desfășurat penultima cursă de duminică la distanțe lungi cu Petrom și Puma

IMG_7356La 3 aprilie cu două săptămâni înainte de maraton, alergătorii Sporter s-au adunat  la o cursă matinală pe distanțe lungi, locația fiind o stație de alimentare Petrom din (str. Calea Orheiului, 109) în cadrul pregătirilor pentru Maratonul din Chișinău, organizat de către Sporter.md.

IMG_7516În această duminică, 80 de alergători a fugit conform programului de formare planificat pentru parcurgerea maratonului, semi-maratonului și cursei de 10 km, sub conducerea antrenorilor Sporter Run, Liviu Croitoru și Vitalie Gheorghiță.

IMG_7329După ce s-au încălzit, participanții s-au grăbit să se înregistreze la o loterie organizată de către sponsorul general al Maratonului din Chișinău, Petrom Moldova, care a pus la cîștig un certificat în valoare de 500 pentru alimentarea mașinii. Au efectuat și  înregistrarea la tombola din partea partenerului titular al semi-maratonului din cadrul Maratonului din Chișinău, Puma Moldova, de această dată cadoul pentru cel norocos va fi un tricou pentru alergare.

IMG_7368După efectuarea unei poze în ansamblu, toți în mod organizat au dat startul de la stația Petrom în direcţia porților al or. Cricova, și înapoi sub însoțirea Poliției Rutiere, cărora le exprimăm recunoștință și mulțumire pentru asistența și securitatea acordată.

IMG_7402După depășirea distanțelor selectate, sportivii au finisat cu succes cursa la stația de alimentare Petrom, fetele de la Red Bull au servit toți alergătorii cu băuturi energetice, în timp ce sportivii așteptau cîștigurile loteriei din partea partenerilor noștri.

IMG_7503Așadar, prima loterie și Petrom Moldova, au pus la cîștig certificatul în suma de 500 de lei, deținătorul căruia a devenit Eugen Lobicov.

IMG_7526_1Imediat, s-a desfășurat și tombola de cîștig a tricoului pentru alergare, posesorul căreia a devenit participantul cu nr.78.

IMG_7529Vrem să remarcăm, că în fiece săptămînă crește numărul doritorilor, de a se pregăti împreună cu clubul Sporter Run,  pentru cel de-al doilea Maraton Internațional din Chișinău.

Apropo, duminica viitoare, la 10 aprilie va avea loc antrenamentul final pentru distanțele lungi, căci deja la 17 aprilie se va desfășura mult-așteptatul Maraton din Chișinău.

Urmăriți ultimele noutăți pe pagina Chisinau International Marathon și  Sporter.md.

Reportaj foto