Publika TV – Partener Media General al Maratonului Internaţional din Chişinău

logo-full1Orice eveniment sportiv este mediatizat de către reprezentanţii presei și mass-media, astfel al doilea an consecutiv, canalul Publika TV este partenerul media general al Maratonului din  Chişinău, și va mediatiza toate evenimentele legate de maratonul naţional.  

Pe parcursul pregătirilor pentru maraton, Publika TV va difuza un spot promoțional al Maratonului din Chişinău, va prezenta antrenamentele desfăşurate de către Sporter Run în cadrul maratonului iar în ziua evenimentului va transmite tot ce se întâmplă la Chişinău, în timpul maratonului. De-a lungul zilei, Publika TV va difuza în direct Maratonul din Chișinău, iar în caz că familia sau prietenii tăi nu vor avea posibilitate să fie prezenți la Maratonul din Chișinău pentru a te susține, ei vor avea posibilitatea să te urmărească la canalul Publika TV sau pe site-ul Publika.md.

Publika TV este o televiziune de ştiri, multiculturală, ce difuzează în două limbi. La fiecare oră puteți urmări buletine de știri iar în timpul zilei sunt prezentate emisiuni în limbile română și rusă, precum și talk-show-ri politice, economice și sociale.    

Vă reamintim că Maratonul Internațional Chișinău va avea loc pe 17 aprilie, 2016, în Centrul Chișinăului, pe distanțele de 42 km, 21 km, 10 km și 3 km.

Înregistrarea la maraton este disponibilă pe site-ul www.marathon.md