Participă la cursa gratuită Iute Credit Fun Run în costum colorat și primeşte cadouri

ютеIute Credit Fun Run — este cea mai numeroasă cursă cu distanţa de 3 km, în cadrul Maratonului Internaţional din Chişinău. La această cursă pot participa toţi doritorii indiferent de vârstă, și este absolut gratuită.

Participă la această cursă în cel mai colorat, neobişnuit și expresiv costum și vei avea posibilitatea să devii unul din câștigătorii celui mai colorat costum și chiar să primeşti cadouri de la sponsorul cursei Iute Credit.   

Trei participanți care se vor evidenția din mulţime la cursa Iute Credit Fun Run vor fi selectaţi de către juriu și premiați cu cadouri de valoare.

Mai mult decât atât, compania Iute Credit promite să înmâne un super-cadou acelui participant care va alerga distanța de 3 km purtînd costum de ardei iute. Anume ardeiul iute este simbolul companiei Iute Credit.

Vă atenționăm că această cursă poartă mai mult un caracter distractiv decât competitiv. Traseul de 3 km va trebui parcurs din Piața Marii Adunări Naţionale alergând pe Bd. Ștefan cel Mare – str. Tighina – str. 31 August, 1989 – str. Bănulescu-Bodoni și linia de sosire în Piața Marii Adunări Naţionale.

Primii 10 000 de participanți la cursa de 3km vor primi în dar tricouri.

Înregistrează-te acum la cursa Iute Credit Fun Run pentru a deveni o parte a Maratonului Internaţional din Chişinău care va avea loc la 17 aprilie în Piața Marii Adunări Naţionale.