Maratonul Internațional Chișinău necesită pacemakeri

3336037f3fb363d66dd6709cd1840529

Dacă sunteți un atlet bine pregătit, cu o vastă experiență de alergare pe distanțe lungi, sunteți dispus să deveniți lider de grup și să conduceți alergătorii la maraton, SPORTER vă oferă șansa de a vă manifesta în calitate de lider.

Din partea Dvs. necesită să fiți alergător experimentat sau profesionist, încrezător în abilitățile proprii, capabil de a alege ritmul potrivit pentru depășirea distanței și de a conduce un grup de sportivi amatori, care vor fi ghidați de rezultatul Dvs.

La maratonurile internaționale, la care participă alergători de diferite niveluri de formare, pacemakerii sunt împărțiți în grupuri, în funcție de timpul de finisare (de exemplu, 3:00, 3:30, 4:00). Atunci sportivii se pot orienta după ritm pentru a-și corela viteza cu rezultatul estimat. De aceea, pacemakerii poartă haine de culori aprinse, pentru a fi ușor de observat în mulțime, iar în mâini duc niște semne vizibile, cum ar fi baloanele, pe care este indicat rezultatul dorit.

Maratonul Internațional Chișinău necesită pacemakeri de diferite niveluri de pregătire, pentru distanța de semimaraton și maraton.

  1. Capabili să parcurgă distanța de 21 km timp de:

1 oră 30 minute

1 oră 45 minute

2 ore

2 ore 15 minute

2 ore 30 minute

  1. Capabili să parcurgă distanța de 42 km timp de:

3 ore

3 ore 15 minute

3 ore 30 minute

3 ore 45 minute

4 ore

4 ore 30 minute

5 ore

Dacă aveți experiență de participare la maratonuri, în calitate de pacemaker, sau pur și simplu Vă credeți destul de bine pregătit pentru a face față sarcinii respective, Vă rugăm să faceți click pe acest formular și să-l completați.

Vă rugăm să luați această propunere la modul serios, să nu Vă supraestimați abilitățile și să alegeți timpul real, în care veți putea depăși distanța selectată.