Magazinul outdoor X-Style susține Maratonul Internațional Chișinău

4444

În acest an, centrul outdoor X-Style a devenit unul dintre partenerii Maratonului Internațional Chișinău. Am decis să susținem această cursă, pentru că suntem și noi foarte pasionați de sport și oferim iubitorilor de odihnă activă cele mai bune produse de calitate pentru antrenament și excursii.

Mișcarea înseamnă viață, iar alergarea nu este doar baza oricărui sport, ci și o disciplină separată, o sursă de sănătate, frumusețe și bună dispoziție. Cunoaștem cu toții faptul că, pentru a face alergatul mai plăcut și mai eficient, este nevoie de a alege corect hainele de sport, încălțămintea și celelalte accesorii.

Protecție contra soarelui, deshidratării, vântului, frigului sau căldurii – toate acestea pot fi găsite în magazinul nostru. Aici sunt prezente echipamente și îmbrăcăminte pentru un stil de viață activ de la cele mai renumite branduri mondiale, ca de exemplu Hannah (Cehia), Asolo (Italia), The North Face (SUA), Deuter (Germania), Lorpen (Spania), Lowe Alpine (Italia), Pinguin (Cehia), Buff (Spania), Sea to Summit (Australia) și multe altele – în total, peste 40 de branduri renumite.

Alergătorilor le place să vină la noi după lenjerie termică, niște bandane Buff frumoase și originale, rucsacuri și centuri pentru alergaresisteme de hidratareîmbrăcăminte practică pentru orice anotimp și șosete potrivite. Dacă sunteți un adevărat fan al exercițiului, atunci cunoașteți cu siguranță, cât de mult contează să vă îmbrăcați corespunzător pentru alergare iarna sau vara, pe vreme ploioasă sau însorită, și cât este de important să alegeți setul potrivit pentru distanța selectată. Iar dacă abia ați început să descoperiți acest sport străvechi, consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți îmbrăcămintea perfectă

1111

Și mai este ceva! Știați că alergatul este partea cea mai importantă în pregătirea pentru ture montane? Deci, dacă sunteți pasionat de alergare, e tocmai timpul potrivit să vă testați pregătirea sportivă în munți. Ghizii noștri de la studioul turistic Summit Trek au experiență montană vastă și vă vor ajuta să descoperiți munții din România, Bulgaria, Turcia, Italia, Spania, Corsica, Nepal, Chile, Argentina, Peru, Bolivia, Kenya și multe altele. În plus, mai organizăm și excursii cu bicicleta, rafting, ture foto, excursii speleo, drumeții în Moldova și țările învecinate. Călătoriile noastre sunt deosebite și vor fi interesante pentru toată lumea – atât pentru începători, cât și pentru cei care au experiență montană.

2222

Lista călătoriilor anterioare și preconizate o puteți accesa pe linkul>>

cover_2017_ro

Alăturați-vă acum! Ne place să ne odihnim cu gust și știm cum s-o facem!

Adresă: mun. Chișinău, bd. G. Vieru 27 (fostul bd. Renașterii)

Contacte: tel.: (022) 210-053 hala commercială, tel./fax: (022) 210-050 oficiu

www.xstyle.md

www.facebook.com/xstylemd/