Invităm participanții Maratonului de la Chișinău la Pasta Party în restaurantul Oliva

1111Conform unei tradiţii importante în cadrul desfășurării a diferitor curse, partenerul maratonului Restaurantul ”Oliva” împreună cu Sporter.md va organiza petrecerea Pasta Party pentru toți participanții la Chisinau International Marathon.

Petrecerea Pasta Party va avea loc la data de 16 aprilie, de la 16:00 până la 19:00, la restaurantul Oliva, situat în sectorul Râșcani, bd. Moscova, 5 (hartă).

În pachetul de start al fiecărui participant la Maratonul de la Chișinău pe distanțele de 42, 21 și 10 km va fi inclus un fluturaș cu reducere de 15 lei, care poate fi folosit pentru a comanda pastă în timpul petrecerii Pasta Party din restaurantul Oliva.

Oliva –  este un restaurant de tip familial, care se specializează pe bucate din bucătăria mediteraniană, preponderent din cea italiană. Rastaurantul Oliva, este adept al mâncării sănătoase, preparată din ingrediente proaspete și naturale. Dorim să vă familiarizăm cu  o bucătărie de înaltă calitate, menținând standardele înalte în abordarea servirii, decorului și meniului.

Vizitați restaurantul Oliva pentru a afla mai multe despre munca lor: oliva.md

Vă așteptăm pe 16 aprilie la Pasta Party în cinstea Maratonului Internațional de la Chișinău!

Vă reamintim că al doilea Maraton Internațional Chișinău va avea loc pe 17 aprilie 2016, în centrul Chișinăului pe o distanță de 42 km, 21 km, 10 km și la 3 km.

Înregistrarea este disponibilă pe site-ul marathon.md