Intră în istorie! Devino voluntar la Chișinau Marathon!

Войди в историMaratonul Internaţional din Chişinău selectează o echipă de voluntari pentru a ajuta la organizarea celui mai important eveniment sportiv din Moldova! Primul maraton a avut loc în aprilie 2015, la care au participat 10.000 de sportivi din 30 de țări ale lumii, la desfășurarea căruia ne-au ajutat 200 de voluntari.

Acum se apropie de 17 aprilie, ceea ce înseamnă că în curând va fi organizat cel de-al doilea Maraton din Chişinău, la care aşteptăm mai mult de 15 000 de participanți din cel puţin 40 de țări ale lumii și avem foarte mult nevoie de ajutorul tău!

În timpul organizării maratonului vom avea nevoie de 350 de voluntari care vor fi implicaţi în toate momentele organizatorice, și vom avea nevoie de 700 de mâini și picioare pentru ca al doilea Maraton din Chișinău să fie desfășurat la cel mai înalt nivel. Acest lucru este posibil numai datorită ție!

Devenind voluntar al maratonului din Chişinău, nu doar faci parte din istorie dar primeşti diplome și insigne personalizate care sunt destinate doar pentru voluntari, așa-numitele „Insigna Voluntarului”.

Înregistrează-te accesând link-ul și vom fi bucuroși să fii parte din echipa noastră! Suntem deschiși la noi prieteni și ne atârnăm serios la activitatea noastră. Sunteţi pentru noi, nu doar un voluntar, ci prieten și coleg. Împreună, umăr la umăr, putem realiza lucruri mari!

Lucrând împreună câteva zile veți câștiga o mulţime de prieteni noi, cu care vei petrece clipe de neuitat în viața ta, iar apoi vei povesti copiilor tăi despre ei, acest fapt va servi drept un bun exemplu pentru ei.

Dupa completarea formularului de inregistrare, veti fi contactat de către organizatori, care vă vor explica toate detaliile. Toți voluntarii vor fi instruiţi și vor semna un document de responsabilitate.

Ține minte că, indiferent de motivație, contribuția ta este foarte importantă! Poți mai mult decât crezi!!! Drept dovadă, vă oferim un videoclip despre faptul cât e de bine să fii VOLUNTAR!

Accesează acest link pentru a citi mai multe despre ajutorul pe care îl avem nevoie de la tine, la cerinţele, avantajele și beneficiile de a fi un voluntar la Maratonul din Chişinău

Pentru mai multe informaţii apelați:

  • 079996942 – Alexandru
  • 079996953 – Mariana