Înregistrarea și expoziția Sport Expo sunt în plină desfășurare

JE6A5748Astăzi dimineață, 16 aprilie, a fost dat startul înregistrării și eliberării pachetelor de start în Piața Marii Adunări Naționale. De asemenea, s-a deschis expoziția sportivă Sport Expo.

Frumoasa zi de astăzi nu ne lasă nici o clipă de răgaz. Acum, în centrul orașului, și anume, la expoziția Sport Expo s-au adunat sute de persoane, care sunt pasionați de sport și maratoane sau, pur si simplu, le place atmosfera din ajunul Maratonului din Chișinău.

Pe parcursul zilei, participanții celui de-al doilea Maraton Intenațional de la Chișinău vor primi pachetele de start, vor face fotografii și își vor acumula încredere pentru startul maratonului, care va fi dat la ora 9:00.

Zona Sport Expo a adunat principalele companii sportive și reprezentanții companiilor internaționale, precum și cluburile și federațiile sportive, care își vor prezenta produsele și vor oferi servicii chiar în inima capitalei noastre, în Piața Marii Adunări Naționale.

JE6A5742În cadrul Sport Expo va fi prezentat cel mai bogat asortiment de produse și servicii, din domeniul sportului, cum ar fi: echipamente și îmbrăcăminte sportivă, produse alimentare sănătoase, medicină sportivă, wellness, fitness, agrement și turism, compartimente sportive pentru copii și multe altele.

JE6A5739Cei prezenți se vor bucura de reduceri atrăgătoare și oferte avantajoase. De asemenea, se vor desfășura și un șir de master-class-uri și prezentări. Totodată, toți vizitatorii vor putea fi consultați de specialiștii din domeniu, cu privire la problemele pe care le au.

JE6A5743Programul zilelor de 16 și 17 aprilie:

16 aprilie

  • 10:00 — 19:00 Orele de lucru Sport Expo
  • 10:00 — 19:00 Orele de lucru a punctului de înregistrare
  • 10:00 — 19:00 Orele de eliberare a pachetelor de start

17 aprilie

  • 08:00 — 17:00 Orele de lucru Sport Expo
  • 06:00 — 08:00 Orele de eliberare a pachetelor de start
  • 06:00 — 08:00 Eliberarea tricourilor tuturor participanţilor Fun Run pe distanţa de 3 km

Nu ratați șansa de a participa la sărbătoarea sportului și a modului sănătos de viața! Vizitați expoziția Sport Expo chiar acum și înregistrați-vă la cel de-al doilea Maraton Internațional de la Chișinău.

PROGRAM DETALIAT