Gastrobar va participa la Sport Expo 2016

DSC_4644Pentru cei ce se vor înfometa, la expoziția Sport Expo, va fi organizată o zonă food, unde unul din puncte va fi Gastrobar – unica reprezentanță din Chișinău, bucătăria căreia se bazează pe Big Green Egg. Acesta este un concept special de construcție a grătarului, secretul căruia constă în formă, ce nu permite sucului să se prelingă în cursul pregătirii bucatelor. Astfel de grătare, permit să pregătiți corespunzător o mulțime de bucate – pește, carne, plăcinte și deserturi.

DSC_4800Este necesare de remarcat, că orientarea de bază a Gastrobar – e bucătăria din Orientul Mijlociu. Și după cum spun reprezentanții restaurantului, ”toate felurile de mâncare ne ajută să inspirăm un gust bun vizitatorilor” . Grație sortimentului prezentat în meniul Gastrobar, vizitatorii  cu siguranță vor rămîne satisfăcuți. În plus, aplicăm o practică a meniurilor de sezon, bucate ce sunt pregătite de bucătari din legumele și fructele autohtone.

E88A6817Pe lîngă cele expuse, la Gastrobar se petrec diverse degustații de vinuri și brînzeturi, precum și workshop-uri  din partea profesioniștilor.

La Sport Expo echipa Gastrobar va veni cu hot dog-uri gastronomice, paste nutritive cu legume și un gozleme delicios cu spanac și brânză.

Nu ratați șansa de a gusta produse Gastrobar în cadrul expoziției, care va avea loc 15-17 aprilie.

IZIK4254Adresa: Str. Bernardazzi, 66

Rezervare prin telefon: 068 906 545