Garmin Moldova – ceasurile Maratonului de la Chişinău

Foto_Maraton_1Garmin a susţinut cu entuziasm primul Maraton Internațional de la Chișinău, care a avut loc în aprilie 2015. Și în acest an, Garmin Moldova devine din nou un partener cu daruri speciale şi interesante.

Garmin Moldova reprezintă unul dintre cei mai mari producători mondiali de dispozitive de navigare prin GPS, precum şi ceasurile inteligente specializate, dar şi diverse gadget-uri pentru orice tip de sport. Garmin Moldova deţine o gamă largă de dispozitive de urmărire pentru fitness, ceasuri și accesorii, în special pentru atletică, atît pentru profesioniști cît și pentru amatorii de  practicare a  sportului. Un număr impunător de caracteristici, modele si culori!  

Sport+ambiţii+productivitate =  Garmin.

Garmin Moldova sprijină cu mîndrie sportivii naţionali în diverse evenimente: Liviu Croitoru, un atlet profesionist, un antrenor și un câștigător multiplu al maratoanelor internaționale şi Şturmilov  Andrei, un membru al echipei naționale a Moldovei în atletism, cu o mulțime de medalii în arsenalul său.

Mai multe detalii despre Garmin Moldova şi ceasuri inteligente  puteţi afla pe site-ul www.garmin.md.

Reamintim că al doilea Maraton Internaţional de la Chişinău se va desfăşura pe 17 aprilie 2016, în centrul Chişinăului pe o distanţă de 42 km, 21 km, 10 km și la 3 km.

Înregistrarea este disponibilă pe site-ul marathon.md