GARMIN – ceasul oficial al Maratonului Internațional de la Chișinău

rrr205_56

Mulți sportivi nu se pot decide dacă merită să poarte ceasuri multisport pentru antrenamente sau nu. Pe de o parte, acestea sunt doar un adaos de greutate, însă, pe de altă parte, ele sunt un partener indispensabil în antrenamente, care va sugestiona unde trebuie să scazi tempoul sau, din contra, să-ți iai un avânt.

Însă un alergător bun nu trebuie singur să-și urmărească tempoul, ritmul, pulsul, caloriile… În acest sens îl poate ajuta ceasul oficial al Maratonului Chișinău! Da-da, ați înțeles corect – ceasurile companiei Garmin. Cel mai mare producător de ceasuri sportive, ceasuri purtate de milioane de oameni în toată lumea. Pentru că doar la Garmin poți găsi ceasul care se potrivește numai ție și nivelului tău de pregătire.

Compania Garmin în Moldova propune spre atenția ta ceasurile de mână pentru alergări cu receptor GPS și pulsometru – Forerunner 35, ceasurile SMART multisport cu GPS/GLONASS și pulsometru optic integrat – Forerunner 935, și ceasuri pentru viața de zi cu zi, aventuri, fitness și sport – Fenix 5.

De ce anume acest trio? Foarte simplu:

Forerunner 35 sunt ceasuri SMART sportive pentru sportivi începători. Ceasul compact și ușor Forerunner 35 se potrivește ideal pentru alergări zilnice, antrenamente și competiții. Accesoriul folosește un pulsometru integrat pe mână și un receptor GPS, care urmărește distanța, tempoul, intervalele ș.a.m.d. Ceasurile Forerunner 35 cu un set complet de funcții ale unui tracker de activitate sunt predestinate purtării zilnice. Aceste funcții numără calcularea numărului de pași, caloriilor, distanței și minutelor de activitate maximă, cât și urmărirea parametrilor somnului și măsurarea non-stop a ritmului cardiac. Mai mult, accesoriul vă va semnala prin vibrații dacă sunteți inactiv de prea mult timp, ceea ce are un impact pozitiv asupra sănătății în condițiile lucrului zilnic în oficiu.

MCJT-3211 FP Cards-fenix 5S-BLUE copy

Forerunner 935 sunt predestinate sportivilor experimentați și posedă tot spectrul de funcții moderne: vizualizarea indicilor dinamicii de alergare, frecvența bătăilor inimii fără pulsometru pe piept, statutul antrenamentului, putere funcțională de prag (FTP) și VO2 max. Îmbunătățirea indicilor sportivi se obține datorită unui program corect al antrenamentelor în perioada de recuperare. Se potrivesc pentru purtarea zilnică. Monitoring 24/7: pași, calorii, puls, somn. Evaluarea statutului antrenamentului vă permite să înțelegeți dacă eforturile sportive sunt suficiente pentru Dvs; de asemenea se oferă funcții adiționale pentru evaluarea eficacității antrenamentelor.

Notificările pe smartphone care apar chiar pe ecranul ceasului Dvs sportiv sunt doar începutul. După sincronizare, dispozitivul Forerunner 935 vă oferă acces la descărcarea automată a datelor în aplicația Garmin Connect, semnale sonore, gestionarea playlist-ului și alte posibilități. Utilizați funcția LiveTrack pentru ca persoanele apropiate să vă poată urmări în timpul alergărilor și antrenamentelor de ciclism! Pentru ce antrenamente sportive pot folosi ceasurile 935? Practic, pentru toate: tehnologia multisport se potrivește pentru triatlon, drumeții, canotaj, golf, schi, înot și alte sporturi.

www.element-wellness.com

Fenix 5 sunt ceasuri GPS smart de înaltă calitate cu tehnologia multisport, notificări smart și pulsometru optic integrat pe mână. Acesta posedă un spectru larg de funcții pentru toate tipurile de sport, precum alergare, drumeții, alpinism, mers, navigare, ciclism, bicicletă de exerciții, mountain bike, înot în rezervoare deschise, piscină, triatlon. Și, totodată, ceasul este cel mai clasic și sportiv dispozitiv pe piață la momentul dat. Funcțiile îmbunătățite pentru fitness și curelele ce pot fi ușor schimbate vă permit să plecați la antrenament chiar de la locul de muncă fără întârzieri. Sortimentul larg de curele QuickFit din piele, metal și silicon vă permite să combinați stilul Dvs pentru orice tip de sport. Pentru schimbarea curelușei nu e nevoie de instrumente sau condiții speciale: doar trageți de încheietoare și schimbați curelele cu locul. Orice tip de sport n-ați practica, Fenix 5 vă va susține!

MCJT-3211 FP Cards-fenix 5S-BLUE copy

Puteți descărca aplicația gratuită Garmin Face It pentru a seta orice fotografie de pe smartphone-ul Dvs pe cadranul ceasului. Doar alegeți imaginea din galeria foto, setați stilul și utilizați-o în calitate de cadranul ceasului Dvs.

Informația mai detaliată o puteți afla pe site-ul Garmin.md, pe paginile noastre de Facebook sau Instagram, la numărul de telefon +373 22 44 99 33 sau pe adresa Nicolae Iorga 22, oficiul 3.

Succes tuturor și realizări frumoase!

GARMIN, antrenorul tău personal!

partnery