Fun – punctele Maratonului!

Cel de-al doilea Maraton Internațional Chișinău – nu este doar un eveniment sportiv excepţional, care va reuni mai mult de 10 mii de persoane din 52 țări ale lumii. Este, de asemenea, o ocazie pentru locuitorii Chișinăului să iasă în stradă pentru a susţine moralul și să-i sprijine pe toți cei care îndrăznesc să ruleze distanţele maratonului.

IMG_9286La toate maratoanele, ce se desfăşoară în diferite țări din întreaga lume, există o tradiție, în conformitate cu care fanii îmbracă diverse costume, organizează prezentări, fluieră, strigă, bat din palme, servesc cu apă și, în general, se distrează cum pot, pentru a ridica moralul alergătorilor și să ofere momente de bucurie și sprijinul lor.

În acest an la Maratonul Chișinău la fel nu s-a renunţat la această idee. Organizatorii au reușit să plaseze pe traseul maratonului 50 de fan – puncte, care vor găzdui o varietate de companii. Numai cine nu-i acolo!

În timp ce ruta maratonului va rula de-a lungul Bulevardului Ștefan cel Mare, alergătorii vor întâmpina:

Bărbaţi bărboşi şi duri, care cu barba şi asprimea sa , vor ridica starea de spirit a participanţilor.

Locul, unde pe durata maratonului va deveni o filială a Indiei. Va răsuna muzică indiană, vor dansa fete frumoase și vor sclipi eșarfe pâlpâitoare;

Motociclişti brutali cu caii lor de fier vor aminti despre viteză, care ar trebui să o dezvolte pe alergătorii pentru a menţine ritmul;

Adoratele cafenele ale orașului pentru majoritatea chișinăuienilor, care se vor servi cei mai rapizi și mai agili alergători cu compot, limonadă și apă;

Trupe de teatru, ce vor aminti despre timpurile vechi, când artiștii ambulanţi se opreau pe una din străzile oraşului și ofereau prezentări.

12986504_10209554467002403_2049527984_oAtunci cînd traseul va ieşi pe viaduct, alergătorii vor trece la fan – punctul preferat din anul trecut de la Red Bull, care cu siguranță va genera energie irepresibilă tuturor celor ce vor trece pe alături.

De asemenea, o dispoziţie dezlănţuită şi la maxim pe Viaduct vor crea cei mai buni Dj drum&bass ai Moldovei, legendele underground-ului moldovenesc – Flade, Invisible Landscape aka Meatworks şi MiSHY,  renumiţi nu doar în Moldova, dar şi în Ucraina, România, Rusia, Germania și Kazantip!

Aşadar, nu vom dezvălui toate secretele – veniţi, alergaţi – și singuri veți  putea vedea și auzi!