Food Zone BARBAR – locul întâlnirii tuturor participanților Maratonului Chișinău!

rrr205_23

Pe 1 octombrie, în Chișinău se va desfășura cea de-a treia ediție a Maratonului Internațional Chișinău. În această zi, zeci de mii de sportivi profesioniști și amatori ai modului sănătos de viață vor alerga pe străzile centrale ale capitalei.

Anul acesta organizatorii vor pune la dispoziția participanților și susținătorilor o zonă de așteptare cu un format absolut diferit. Pe un teritoriu special amenajat, fiecare doritor va avea posibilitatea să se delecteze cu tot felul de snack-uri și băuturi.

Astfel, spre exemplu, cunoscutul local din capitală BARBAR va oferi cele mai delicioase burgere din Chișinău, care vor fi pregătite chiar în piață. Mai mult, în meniul special de la BARBAR vor mai fi și alte feluri de mâncăruri. Iar pentru cursa de copii Kids Run Day by Naturalis, care se va desfășura în ajunul maratonului, pe 30 septembrie, BARBAR a pregătit un meniu special pentru copii.

Toți vizitatorii Food Zone BARBAR vor putea procura băuturi răcoritoare, dar și cocktailuri de fructe energizante Red Bull TWIST.

rrr205_65

În ajunul maratonului, sâmbăta, pe 30 septembrie, va avea loc tradiționala pentru toate cursele de anvergură Grand Mersi Pasta Party, unde sportivii se vor ”încărca” cu carbohidrați înainte de alergare. Pasta absolut delicioasă de la marca comercială Grand Mersi va oferi alergătorilor noi forțe și-i va ajuta în stabilirea noilor recorduri.

În ziua celei mai grandioase curse din istoria Moldovei, pe teritoriul Food Zone va fi instalat un ecran, unde veți putea urmări live situația de pe traseul maratonului.

Pentru ca vizitatorii Food Zone BARBAR să nu aibă parte de incomodități, organizatorii, împreună cu partenerul oficial al maratonului Moldova Agroindbank (MAIB), au pregătit terminalele contactless cu ajutorul cărora veți putea achita toate cumpărăturile prin intermediul cardului bancar.

Food Zone BARBAR va lucra începând cu 29 septembrie, până pe 1 octombrie:

  • – 29 septembrie, de la 14.00 până la 19.00
  • – 30 septembrie, de la 10.00 până la 19.00
  • – 1 octombrie, de la 8.00 până la 17.00

Veniți în Piața Marii Adunări Naționale și susțineți participanții maratonului!

partnery