Energy Fitness – partenerul Kids Run Day by Nordic

E-847x604-roDragi părinţi, Energy Fitness a devenit partenerul Kids Run Day by Nordic – curse pentru copii, care pentru al doilea an consecutiv se desfăşoară în cadrul Maratonului Internaţional din Chişinău.

Iar aceasta presupune, că cei mai buni antrenori din ţară – antrenorii Energy Fitness, vor desfăşura pentru copiii Dvs. o înviorare înainte de începerea cursei în Piața Marii Adunări Naționale, unde vă aşteaptă muzică excelentă, o doză de pozitivism, vivacitate şi energie! De asemenea, vor fi acordate premii câştigătorilor cursei, care cu siguranţă vor utile pentru fiecare elev.

Clubul Energy Fitness, va fi prezent la Sport Expo de la 15 la 17 aprilie, unde fiecare doritor va avea posibilitatea să se familiarizeze cu preţurile şi serviciile clubului.

Pentru o informaţie mai detaliată despre serviciile oferite de Energy Fitness vă puteţi adresa la următorul număr de telefon: 0 22 99 09 61, pe site-ul companiei efitness.md și pe pagina clubului pe Facebook.

Vă reamintim că cursa a doua pentru copii va avea loc pe 16 aprilie 2016, în centrul Chișinăului.

Înregistrarea este disponibilă pe site-ul mama.md. Dacă doriți ca copilul vostru sa fie pregătit de maratonul de alergat 100%, înregistaţi-vă la antrenamentele noastre specializate.