Echipa ziarului ”Komsomoliskaia pravda” în Moldova se pregătește pentru Chisinau Marathon

IMG_3381”Komsomoliskaia pravda” în Moldove se pregătește pentru participarea la maratonul din Chișinău, care va avea loc peste câteva zile și anume pe 17 aprilie. Acesta nu este primul antrenament al colectivului. Anul trecut, echipa de alergători a participat la primul Maraton din Chișinău, devenind o tradiție anuală, pregătirea cu toată echipa pentru maraton împreună cu un antrenor profesionist.

IMG_3373Într-o zi însorită, 13 membri din colectivul redacţiei și-au dat întâlnire împreună cu antrenorul de la Sporter Run, Vitalie Gheorghiță, la Stadionul Republican, pentru e efectua un antrenament neobișnuit.

IMG_3376Vitalie a efectuat împreună cu participanții încălzirea obligatorie pentru antrenament, după care echipa a alergat în jurul Stadionul Republican câteva cercuri, demonstrând că Chişinăul are nevoie de unul dintre cele mai mari stadioane din țara noastră.

IMG_3379După antrenamentul de alergare, antrenorul a efectuat câteva exerciții ușoare de relaxare și întindere a mușchilor. După ce au făcut câteva poze comune, colectivul de la ”Komsomoliskaia pravda” în Moldove a mulțumit antrenorului pentru un antrenament pozitiv, și au alergat încă un cerc în jurul stadionului.

IMG_3387

Multe companii deja au terminat pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chişinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md