Echipa numeroasă a companiei Maicom se pregătește de Maratonul din Chişinău

IMG_4376Una dintre cele mai numeroase echipe care a participat la antrenamentele colective, organizate în cadrul Maratonului Internaţional din Chişinău, au fost angajaţii companiei Maicom.

Aproximativ 25 de persoane au participat la antrenamentul la care antrenor a fost Liviu Croitoru de la clubul Sporter Run. După ce s-au întâlnit în parcul Valea Morilor, toţi împreună au pornit antrenamentul fără a ezita nici o secundă.

IMG_4113După ce antrenorul a efectuat câteva exerciţii de încălzire a mușchilor, participanții la antrenament au pornit în jurul lacului, păstrând un anumit ritm pentru a ține pasul unul cu altul.

IMG_4149După câteva cercuri în jurul lacului, participanții  au alergat spre pădure, pentru a simţi cum se aleargă pe un drum forestier, cu urcări, coborâri și diverse obstacole.

IMG_4164La finisarea antrenamentului de alergare, tot colectivul a efectuat și setul de exerciții de restabilire și relaxare a mușchilor. Această echipă a efectuat toate exercițiile antrenorului și a captat atenţia tuturor ce se plimbau prin parc.

IMG_4231După ce au efectuat poze comune, echipa a pornit să mai alerge. Antrenorul văzând dorința grupului să continue alergarea a pornit cu ei spre punctul de pornire al antrenamentului. La sfârșit, participanții companiei Maicom au mulțumit pentru antrenamentul atât de activ, care le-a lipsit mult.

IMG_4287Maicom  este o întreprindere autohtonă de producere şi comercializare a articolelor din tricot pentru femei, bărbaţi şi copii.

Întemeiată ca o afacere de familie în 2009, de la o fabrică mică cu patru mașini de cusut, compania s-a dezvoltat  într-un brand cunoscut  în toată  Republica Moldova, care vinde produsele sale sub marca proprie MAICOM. Compania  MAICOM  are o identitate bine definită, stil şi personalitate proprie, numele ei fiind recunoscut pe piaţa tricotajelor.

Mai multe despre Maicom aflați pe site-ul companiei maicom.md

IMG_4332Multe companii deja au terminat pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chişinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

IMG_4352Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md