Echipa de alergători METRO se antrenează pentru Maratonul din Chișinău

IMG_4405Una din cea mai sportivă echipă din Moldova este colectivul companiei  METRO Cash & Carry, care a participat la antrenamentul corporativ în cadrul Maratonului Internaţional din Chişinău, împreună cu un antrenor profesionist.

IMG_4391Echipa METRO și-au dat întâlnire în parcul Valea Morilor cu antrenorul clubului Sporter Run, Liviu Croitoru. Antrenamentul a început cu încălzirea mușchilor, apoi toţi au pornit să execute exerciţiile de alergare propuse de către antrenor.  

IMG_4413După ce au alergat în jurul lacului, echipa a pornit în partea de sus a zonei forestiere din Valea Morilor, unde la fel au avut exerciții de alergare. Pe tot parcursul antrenamentului, echipa a depășit pante abrupte pentru a urca în cel mai înalt punct al zonei.

IMG_4467După acest antrenament complex, antrenorul a executat cu echipa exerciţii de restabilire și relaxare a mușchilor, iar au apoi au continuat o alergare uşoară spre locul de unde au pornit antrenamentul.

IMG_4449METRO Cash & Carry Moldova susţine în calitate de partener Maratonului Internaţional din Chişinău și anume zona Sport Expo. METRO Cash & Carry pune la dispoziție 25 de corturi pentru buna desfășurare a expoziției sportive  (Sport Expo), în Piața Marii Adunări Naţionale, care va avea loc în perioada 15 – 17 aprilie 2016.

Mai multe despre METRO Cash & Carry Moldova aflaţi pe site-ul companiei metro.md.

IMG_4519Apropo, METRO GROUP este sponsorul general al celui mai important eveniment sportiv din Düsseldorf – METRO Group Marathon care are loc în aprilie, așadar să fii un colectiv sportiv acum este o menire.

IMG_4591Multe companii deja au terminat pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chişinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

IMG_4673Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md