Echipa companiei Moldasig se pregătește pentru Maratonul din Chișinău

IMG_6795Prietenoasă și cu bună dispoziţie, echipa companiei de asigurări Moldasig, a avut un antrenament de alergare în cadrul Maratonului Internaţional din Chişinău. Anume această companie oferă servicii de asigurare împotriva accidentelor tuturor participanților la Maraton la distanţele de 42 km, 21 km și la 10 km în timpul desfăşurării maratonului, astfel tot personalul companiei trebuie să fie pregătit 100%.

IMG_6983După o zi de muncă, echipa companiei ce va participa la maraton şi-a dat întâlnire cu antrenorul Sporter Run, Liviu Croitoru, în parcul Valea Morilor și imediat au început pregătirile.

IMG_6816După o încălzire a mușchilor toţi au pornit spre pădure pentru a practica nu doar tehnica alergării dar și rezistența. După exercițiile efectuate împreună cu antrenorul, au fost executate exerciţii de restabilire.

IMG_7107Exerciţiile de restabilire au început cu exersări fizice complexe ce treptat au trecut în exerciţii de întindere pe care fiecare membru al echipei Moldasig le-au efectuat fără probleme. La sfârșitul antrenamentului,participanții au mulțumit antrenorului pentru un antrenament productiv și au făcut selfie și poze comune pentru a rămâne ca memorie.

IMG_6883Vă aducem la cunoştinţă că compania MOLDASIG este partenerul oficial de asigurări la Maratonul din Chişinău. În cadrul parteneriatului desfăşurării celui de-al doilea Maraton Internaţional din Chişinău, MOLDASIG va oferi garanţii financiare în caz de vătămare corporală sau alte leziuni, tuturor participanților la maraton oferind poliţe de asigurare de accidente drept cadou. Compania MOLDASIG susţine promovarea unui stil de viaţă sănătos și popularizarea sportului.

IMG_6911Sănătatea este cea mai de preț comoară a omenirii. Protejați sănătatea dumneavoastră și a celor dragi prin achiziționarea poliței de asigurare benevolă de sănătate și asigurarea de accidente.

Pentru mai multe informații despre gama largă de servicii de asigurare oferite de către compania MOLDASIG pot fi găsite pe site-ul www.moldasig.md, precum și în sediile companiei.

IMG_6974La fel, orice tip de poliţe de asigurare vor putea fi achiziționate în zilele de 15, 16 și 17 aprilie la Sport Expo, în cadrul Maratonului din Chişinău.

Multe companii deja au terminat pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chişinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

IMG_7070Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md