DYNINNO susține Maratonul Internațional Chișinău

18739671_1409766975748459_7313791791034453362_n

Compania globală  DYNINNO, specializată în furnizarea de soluții în domeniul telefoniei de contact, analizei financiare și marketingului, a devenit partener al celui de-al treilea Maraton Internațional de la Chișinău, care va avea loc pe 1 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale.

DYNINNO este o companie internațională, care caută tineri talentați și ambițioși, gata să se dezvolte împreună cu compania. DYNINNO – companie globală multinațională, specializată în furnizarea de soluții în domeniul telefoniei de contact, analizei financiare, marketingului și soluțiilor tehnologice pentru un set de operațiuni exclusive ale clienților, care își aduc obiectivele de afaceri la un nou nivel. Ne străduim să reușim cu resurse umane neprețuite, o infrastructură globală și cunoștințe unice despre cum să obținem rezultate de afaceri excepționale. Oferim oportunitatea de a dezvolta proiecte antreprenoriale într-un mediu online, iar pentru aceasta folosim rețeaua noastră globală de conexiuni de afaceri în diverse industrii, de la călătorii până la divertisment. Partenerii noștri includ ITNCorp. LLC
(http://www.itncorp.com/), Ecofinance (http://ecofinance.ru/), Casting360 (https://casting360.com/)

 

Suntem extrem de mândri că avem peste 2000 specialiști la centrele de contact și în domeniul IT în 7 țări, inclusiv SUA, Letonia, Rusia, Filipine, Republica Moldova, Malta și Columbia.

 

Oamenii care lucrează la compania noastră sunt valoarea noastră cea mai de preț. De aceea ne concentrăm pe trei priorități principale, care, în opinia noastră, ne
ajută să-i angajăm pe cei mai buni și să-i păstrăm cu succes. Principalele noastre priorități pentru angajați sunt: oportunitățile de carieră, salariul și dezvoltarea profesională.

Misiunea noastră este să “creăm și să promovăm inovarea prin tehnologie, cultivând dezvoltarea globală a echipelor noastre multinaționale și folosind experiența, valoarea și talentul lor”.