Concurs: Fă un selfie și cîștigă un ceas profesional pentru jogging

garmin_i_sporter_715x400_1_roParticipă la concursul de la Sporter.md și Garmin Moldova, în cadrul celui de-al doilea Maraton Internațional Chișinău, și cîștigă un ceas profesional pentru jogging Forerunner. Noi punem la cîștig două perechi de ceasuri sportive pentru bărbați și femei, deținătorul cărora poate deveni orice alergător, ce va îndeplini următoarele condiții :

1) Dă un LIKe paginii Chişinău Internaţional Marathon: www.facebook.com/chisinaumarathon

2) În momentul primirii pachetului de start fă un selfie cu numărul participantului ​Chişinău Internaţional Marathon​.

3) Adaugă poza da pe post de comentariu la poza concursului, indicând hashtag-ul #‎GarminMarathonMD.

4) Distribuie publicația cu concursul pe pagina ta.

Vă puteți înregistra la concurs pînă pe 17 aprilie 10:00.

Important! Câștigătorul va fi determinat din comentariile lăsate de el, sub fotografia de pe pagina de Facebook. Dacă ați îndeplinit toate condițiile, dar nu ați lăsat un comentariu cu cu propriul Selfie , atunci nu veți fi considerat ca participant la tombolă.

Cu ajutorul lui random.org, vom defini doi  câștigători norocoși(un bărbat și o femeie), care vor primi în dar ceasuri pentru jogging, îndeplinind toate condițiile concursului. Norocoșii vor fi nominalizați la finele decernării premianților celui de-al doilea Maraton Internațional Chișinău.

Să aveți partea de noroc!

Vă reamintim că cel de-al doilea Maraton Internațional Chișinău va avea loc pe 17 aprilie 2016, în centrul Chișinăului pe o distanță de 42 km, 21 km, 10 km și la 3 km.

Înregistrare este disponibilă pe site-ul marathon.md