Compania VideoSecurity se pregătește de al treilea Maraton de la Chișinău

batch_IMG_6627

Pe data de 1 octombrie, capitala Moldovei va găzdui cea de-a treia ediție a Maratonului Internațional Chișinău, ceea ce înseamnă că, efectiv, n-a rămas prea mult timp pentru pregătiri. Compania VideoSecurity a decis cât mai degrabă să înceapă pregătirile pentru cursele de 42, 21, 10 și 5 km, și s-a înscris la antrenamentele corporative din cadrul clubului Sporter.

batch_IMG_6545

La primul antrenament colectiv au participat 45 de angajați ai companiei VideoSecurity. Participanții la antrenament s-au întâlnit la 7 dimineața cu antrenorul de la clubul Sporter, Vitalie Gheorghiță, în parcul Valea Morilor. Antrenorul a făcut o încălzire cu echipa VideoSecurity, după care toți au urmat niște exerciții de alergare.

batch_IMG_6568

După ce au alergat câțiva kilometri în jurul lacului, atleții amatori au “finisat” în zona special amenajată de companie. Fiecare a alergat o distanță anumită, în funcție de scopul ales în cadrul Maratonului de la Chișinău.

batch_IMG_6639

La sfârșitul antrenamentului, compania VideoSecurity a organizat o tombolă cu premii pentru acei, care au alergat cea mai lungă distanță în jurul lacului. După fiecare cerc alergat, fiecare participant primea câte un autocolant.

batch_IMG_6921

Astfel, cel care a adunat cele mai multe autocolante, a devenit câștigător.

batch_IMG_6962

VideoSecurity este liderul necondiționat al vânzărilor pe piața Republicii Moldova în sisteme de supraveghere video și control al accesului. Compania este printre primele, care s-au specializat în instalarea sistemelor automate de securitate și anti-incendiu, profesioniști în domeniul sistemelor alarmă incendiu. Scopul companiei este excelența în toate.

batch_IMG_6610

Compania tinde să-și îmbunătățească serviciile și să facă sistemele de supraveghere video și control al accesului disponibile în orice colț al țării. Alte tendințe ale companiei includ extinderea gamei de servicii oferite pe piața europeană, creșterea ponderii de utilizare a surselor regenerabile de energie.

batch_IMG_6713

FOTO ANTRENAMENT

Pregătește-ți echipa corporativă pentru cea de-a treia ediție a Maratonului Internațional Chișinău de la 1 octombrie!

Sporter oferă companiei Dvs. un teambilding ideal: creați-vă echipa corporativă, iar antrenorul nostru profesionist o va pregăti pentru cursa selectată. Rezultatul va fi nu numai un eveniment remarcabil în viața companiei, ci și o echipă sănătoasă și unită.

Dacă aveți întrebări sau dacă doriți să aplicați pentru formarea unui grup corporativ, îl puteți contacta prin telefon pe managerul clubului Sporter: 76769994, 68251616 – Ecaterina.