Compania SPLAT a devenit partenerul Maratonului Internațional Chișinău

blackwood_big

Producătorul de pastă de dinți și produse pentru igienă orală SPLAT este partenerul Chisinau International Marathon, care se va desfășura pe 1 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale.

Dorești să-i orbești pe toți cu zâmbetul tău strălucitor la linia de finiș? Atunci folosește pasta de dinți SPLAT.SPLAT – pentru cei, care iubesc să zâmbească!Atunci când alegem o pastă de dinți, ne dorim să primim un produs ce asigură o îngrijire completă a cavității bucale.

Producătorul SPLAT propune un sortiment larg de produse pentru igienă orală. Compania rusească creează produse din componente naturale și garantează securitatea și eficacitatea folosirii acestora.

Avantajele și caracteristicile SPLAT:

Toate produsele SPLAT sunt elaborate în colaborare cu medicii-stomatologi din Rusia, pentru a asigura o îngrijire zilnică profesionistă la domiciliu.

– Pasta de dinți SPLAT conține calciu bioactiv 100% natural, dobândit din coaja de ou. Activitatea înaltă a acestui component asigură întărirea densității țesuturilor smalțului și protejează dinții de carii. Majoritatea pastelor de dinți SPLAT nu conțin fluor, excesul căruia duce la îngălbenirea smalțului și apariția fluorozei.

– Sistemul inovațional de albire a dinților SP.Whitesystem, care intră în componența tuturor pastelor, face smalțul perfect curat și sclipitor, fără a forma zgârieturi sau a duce la apariția sensibilității dentare și a gingiilor. De aceea, SPLAT se potrivește pentru uz zilnic.

– Ingredientele naturale ale produselor SPLAT conțin componente naturale, uleiuri esențiale și extracte de ierburi în doze terapeutice. Aceste componente oferă o protecție eficientă de lungă durată împotriva bacteriilor și păstrează sănătatea microflorei cavității bucale. De aceea, SPLAT nu conține clorhexadină sau triclosan, iar conținutul de agenți de spumare este minim.

SPLAT este produs în Rusia la propria fabrică certificată, și este supus unui control strict la fiecare etapă. Marca SPLAT a obținut reputația produselor rusești ce se deosebesc prin calitate impecabilă, fapt confirmat prin numeroase contracte de producere semnate cu companiile cosmetice autohtone și de peste hotare.

1234