Compania PUMA se pregătește pentru Maratonul Chișinău

rrr205_152

Dimineața, pe 12 septembrie, angajații magazinului de haine sportive PUMA în Moldova au ieșit la un antrenament corporativ în cadrul Chisinau Marathon, a cărui partener și este compania.

rrr205_21

La antrenamentul care a fost petrecut de un sportiv experimentat, premiant al multor competiții, Liviu Croitoru, angajații companiei au aflat despre metodele corecte de încălzire a mușchilor înainte de alergări, au făcut cunoștință cu bazele tehnicii corecte de alergare, cu particularitățile strategice ale parcurgerii distanțelor lungi și cu regulile de alimentare corectă pentru sportivi.

rrr205_36

După aceasta, participanții antrenamentului au alergat 5 km, pregătindu-se de cursele Maratonului Chișinău. În timpul alergării, antrenorul a avut posibilitatea practică de a cizela tehnica de alergare a sportivilor amatori.

rrr205_47

De asemenea, merită menționat că antrenamentul a adus angajaților PUMA și beneficii practice în domeniul lor de activitate. Acum aceștia cunosc necesitățile sportivilor din propria experiență, au simțit avantajele utilizării unui echipament sportiv de calitate, fapt care, fără îndoială, se va reflecta în calitatea deservirii clienților magazinului.

rrr205_117

Scopul principal al PUMA este de a fi cel mai rapid brand sportiv din lume. Datorită dorinței noastre nesfârșite de a promova sportul, PUMA #ForeverFaster (Mereu Mai Rapid). Să fii Mereu Mai Rapid este motto-ul companiei. Mereu Mai Rapid e mai mult decât doar rapid. Mereu Mai Rapid reprezintă 65 de ani de echipamente sportive pentru atleții rapizi.

rrr205_76

WEST SPORT ALLIANCE, distribuitorul oficial al PUMA în Moldova, vă învită într-o eră nouă, în care din 1948 PUMA creează produse inovatoare pentru cei mai buni și mai rapizi sportivi ai lumii: de la fotbal până la golf, de la motociclism până la alergare. Sportivii noștri stabilesc recorduri mondiale, câștigă medalii și trăiesc momente de neuitat, care schimbă și dezvoltă sportul. Legătura strânsă dintre sportiv și produs este cartea de vizită a brand-ului PUMA.

rrr205_135

Merită menționat, că producătorul de haine sportive de înaltă calitate PUMA este partenerul permanent al SPORTER în organizarea evenimentelor sportive de anvergură și a antrenamentelor Long Run. La cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău, PUMA a devenit partenerul titular al distanței semi-maraton (21 km 097 m).

rrr205_156

GALERIE FOTO

Dar echipa companiei tale?

Înscrieți compania, firma sau organizația Dvs la antrenamentul corporativ de la Sporter în cadrul pregătirii pentru Maratonul Chișinău. Antrenorii noștri vor ajuta compania Dvs să se alăture unui mod de viață sănătos și să se cunoască mai bine în afara oficiului, la alergări.

Alergați împreună 5 sau 10 km la Maratonul Chișinău în tricouri asemănătoare, și primiți medalia de finisare. Vă pare imposibil? Nu aveți decât să încercați!

Telefonați-ne la numărul: 076769994 sau scrieți-ne pe e-mail – corolenco@sporter.md.

partnery