Compania KPMG Moldova din nou se pregătește împreună pentru Maratonul din Chișinău

Doriţi să instituiţi un spirit sportiv în organizaţia Dumneavoastră? Efectuaţi înregistrarea la antrenamentele corporative pentru atletică la organizatorii Maratonului Internaţional din Chişinău, (detalii)

IMG_6667A sosit sîmbăta, iar după tradiție anume în această zi compania KPMG s-a adunat din nou la un antrenament corporativ în cursul pregătirilor pentru cel de-al doilea Maraton din Chișinău.

IMG_6660Primul antrenament corporativ din acest an a avut loc conform unui scenariu total neobișnuit, iar la aceasta nu s-au așteptat nici angajații KPMG.  Să începem de la faptul, că întreaga zi a suflat un vînt puternic cu o viteză de  34km/h, ceea ce îngreunează procesul de antrenare.  Dar, nu-i nimic strașnic, căci colectivul KPMG știe să lupte și depășește orice dificultăți.

IMG_6717În ciuda condițiilor meteorologice dificile, antrenorul Liviu Croitoru a decis să petreacă antrenamentul nu doar alergînd pe asfalt, dar și  cucerind suișurile și coborâșurile din parcul Valea Morilor, fapt ce a  contribuit la dezvoltarea rezistenței alergătorilor.

IMG_6857Așadar, cei 10 reprezentanți si companiei KPMG Moldova, s-au pregătit încrezuți pentru antrenament, și sub îndrumarea antrenorului Sporter Run Liviu Croitoru,  toți au trecut la înviorare și încălzirea mușchilor înainte de a începe alergarea. Au făcut o poză comună și au fugit în direcția pădurii.

IMG_6811Antrenamentul s-a finalizat cu o bună relaxare, întinderi și alte exerciții pentru activitatea fizică. Antrenorul a condus corespunzător echipa KPMG, astfel încît putem afirma cu certitudine că – KPMG Moldova este pregătită pentru cel de-al doilea Maraton din Chișinău.

IMG_6887Compania KPMG se poate mândri cu un colectiv destul de sportiv, pentru că principalul inițiator și inspirator al colegilor săi,  managerul superior KPMG Vitalie Corniciuc, în mod regulat  se ocupă cu atletica, și participă nu doar la Maratonul din Chișinău, dar și la alte maratoane vizitând diferite țări. Cel mai adesea cu echipa Sporter.

IMG_6762KPMG Moldova a participat la primul maraton Internațional Chișinău, care a avut loc pe data de 26 aprilie 2015, respectiv membrii echipei KPMG dețin o mică experiență atletică.  Datorită tendinței acestora de a fi cei mai buni, ei vor prezenta un rezultat pe măsură la Maratonul din Chișinău, și eventual să devină cel mai sportiv colectiv al Moldovei.

IMG_6669Dacă nu aţi reuşit să fugiţi niciodată, atunci acum este momentul să Vă pregătiţi pentru al doilea Maraton din Chișinău, care va avea loc pe 17 aprilie 2016. Pentru al doilea an consecutiv, mai mult de 10.000 de sportivi vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar colectivul Dumneavoastră va căpătat titlul de “ Cel mai sportiv colectiv din Moldova” , participând la cursa de 10 km!

Detaliile despre cursele corporative le găsiţi aici, precum și prin telefon: +373 79996953 și de e-mail la: marathon@marathon.md.

FOTO

David Lutsyk pentru marathon.md