Compania IT-Lab se pregătește de Maratonul din Chişinău

IMG_7314Antrenamentul de zi a participanților companiei IT-Lab la maratonul Internațional din Chișinău și antrenorul profesional a decurs cu succes.

Împreună cu Vitalie Gheorghiță, antrenorul profesionist de la Sporter Run și echipa participantă la maraton au executat câteva exerciţii de încălzire a mușchilor înainte de alergare. Realizând toate exercițiile și ascultând de sfaturile antrenorului, echipa s-a pregătit bine de însăşi alergarea.

IMG_7220Aliniinduse în coloană, echipa IT-Lab a pornit să alerge în jurul lacului după care antrenorul a desfășurat o restabilire activă pentru perticipanți. După ce au efectuat întinderea, alergătorii au mai efectuat și câteva exerciţii fizice.

IMG_7232La finalul antrenamentului, echipa a pozat fotografului Sporter pentru amintiri frumoase. Doar nu este în fiecare zi maratonul și te poți pregăti cu un alergător profesionist.

IMG_7266It-Lab System Integrator este reprezentantul oficial al MikroTik, Cisco, Zimbra în Moldova.

IMG_7340Multe companii deja au terminat pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chişinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

IMG_7325Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md