Compania IT-lab a petrecut un antrenament comun pentru Maratonul Chișinău

rrr205_58

Seara, pe 12 septembrie, echipa IT-lab a decis să se distanțeze pe un timp oarecare de lumea tehnologiilor informaționale și să se pregătească pentru cel de-al treilea Maraton Chișinău la un antrenament comun, organizat de Sporter.

rrr205_35

Întâlnindu-se cu antrenorul clubului Vitalie Gheorghiță, colectivul IT-lab a început încălzirea pentru o alergare comună. Vitalie le-a povestit despre principiile alergării corecte. Deoarece anume de stabilirea unei tehnici corecte depinde siguranța și eficacitatea antrenamentelor și competițiilor pentru participanți.

rrr205_22

Apoi, sportivii amatori, însoțiți de antrenor, au făcut câteva cercuri în jurul lacului pentru a însuși în practică lecțiile primite.

La finele antrenamentului, angajații companiei s-au fotografiat activ, au râs și au comunicat într-o atmosferă informală, aflând multe lucruri surprinzătoare despre fiecare.

rrr205_28

Astfel, angajații IT-lab au reușit atât să se pregătească pentru maraton, cât și să îmbunătățească relațiile colegiale, rezultând faptul că acum echipa se va descurca mai bine cu lucrul în echipă.

Compania IT-lab se specializează pe oferirea unui șir de servicii în domeniul tehnologiilor IT. Specialiștii IT-lab au obținut o experiență bogată, care ușurează găsirea unor soluții optime pentru diverse sarcini ce invocă utilizarea echipamentelor moderne de ultimă generație.

rrr205_41

Compania este dealer-ul oficial al MikroTik, Ubiquti, Fanvil, Cisco, HP, GAOKE, SwitchRay, Infomir, Digium, Dinstar, NetUP, Zimbra și altor brand-uri mondiale în domeniul soluțiilor IT. Peste 300 de organizații și întreprinderi din Republica Moldova beneficiază de serviciile companiei.

GALERIE FOTO

rrr205_50

Dar echipa companiei tale?

Înscrieți compania, firma sau organizația Dvs la antrenamentul corporativ de la Sporter în cadrul pregătirii pentru Maratonul Chișinău. Antrenorii noștri vor ajuta compania Dvs să se alăture unui mod de viață sănătos și să se cunoască mai bine în afara oficiului, la alergări.

Alergați împreună 5 sau 10 km la Maratonul Chișinău în tricouri asemănătoare, și primiți medalia de finisare. Vă pare imposibil? Nu aveți decât să încercați!

Telefonați-ne la numărul: 076769994 sau scrieți-ne pe e-mail – corolenco@sporter.md.

partnery