Compania Darwin, se pregătește în mod serios de Maratonul Internaţional din Chişinău

Doriți să implementați spiritul sportiv în compania Dvs? Înregistrați-vă la antrenamentele de alergat corporative de la organizatorii Maratonului Internaţional din Chişinău (detalii).

IMG_7134Darwin nu este doar o rețea de magazine cu tehnică digitală. Este o echipă care apreciază abordarea neconvenţională și de auto-exprimare, individualitatea și libertatea, dezvoltarea și tehnologia, aşadar spiritul sportiv în colectivul Darwin nu este o noutate pentru ei.

IMG_7115Pe parcursul anului 2015, echipa Darwin a participat la mai multe competiții organizate de către Sporter. Acest an a început cu alergarea și anume cu pregătirea pentru Maratonul Internaţional din Chişinău. În una din zilele însorite de primăvară, angajaţii companiei Darwin au ieșit la un antrenament corporativ organizat de către antrenorul Liviu Croitoru de la Sporter Run.

IMG_7071Îmbrăcându-și tricourile sportive cu logo-ul companiei, alergătorii de la Darwin s-au axat serios pentru a obţine rezultate noi la cursă. Doar echipa Darwin, este considerată una cu performanţe sportive care de mai mult timp aleargă sau practică și alte sporturi, promovând un stil de viaţă sănătos nu numai în cadrul companiei, ci și în rândul clienților săi.

IMG_7113Antrenorul Liviu Croitoru a întâmpinat colectivul de la Darwin în parcul Valea Morilor, unde a avut loc o încălzire a mușchilor. Apoi a început antrenamentul cu ridicarea scărilor și coborâre prin cărarea din pădure. După realizarea acestor exerciţii tot colectivul împreună cu antrenorul au alergat în jurul lacului.

IMG_7199Darwin a venit pe piața din Moldova în 2013 și imediat a ocupat poziţia de lider. După aceea piața produselor tehnologice nu mai putea fi altfel. Noi am făcut piața de smartphone-uri colorată, stilată și deosebită.

IMG_7245Noi apreciem clienții noștri, fiindcă ei nu sunt doar simpli cumpărători, ei sunt prietenii noștri, iar noi suntem mai mult decît retaileri de smartphone-uri, laptop-uri, tablete. Pentru ei suntem organizatori de evenimente colorate, concursuri creative și promoții generoase.

IMG_7266Îi ajutăm să se perfecționeze în permanență și să evolueze digital. Să urmărească tendințele actuale din modă și din accesorii. Să își creeze stilul propriu și să se folosească de cele mai noi tehnologii. Să își sublinieze individualitatea. Să fie în vogă!

IMG_7272Noi considerăm că această cale este corectă. Și nu ne oprim niciodată, din acest motiv în permanență sporim calitatea și diversitatea serviciilor noastre. Vino în orice filială Darwin și asigură-te de acest fapt. Evoluează digital! Conectează-te la Darwin!

IMG_7301Dacă nu aţi alergat niciodată, acum e cazul să începeţi pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chișinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

Detalii despre cursele corporative găsiţi aici sau la numărul de telefon +373 79996953 și e-mail: marathon@marathon.md.

Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md