Colectivul de bărbaţi al companiei Moldcell se pregătește pentru Maraton

IMG_3261În ciuda timpului nefavorabil de afară, echipa de alergători a companiei Moldcell, au ieşit la un antrenament de pregătire pentru Maratonul din Chișinău. Într-o zi înnourată și rece, echipa de bărbați și-a dat întâlnire în parcul Valea Trandafirilor, împreună cu antrenorul clubului Sporter Run, Vitalie Gheorghiță, unde au petrecut un antrenament comun.

IMG_3240Vitalie a pregătit un set de exerciţii pentru încălzirea mușchilor, înainte de a alerga. După un antrenament intens, bărbaţii au alergat câțiva kilometri în jurul lacului din Valea Trandafirilor.

IMG_3238Antrenamentul de alergare a fost uşor pentru angajaţii companiei și imediat antrenorul a petrecut câteva exerciții mai dificile. Alergători au efectuat mai multe exerciții fizice de întindere sub îndrumarea lui Vitalie Gheorghiță.

IMG_3257După ce au făcut câteva poze comune, colectivul companiei Moldcell a mulțumit antrenorului și au declarat că sunt gata pentru a participa la Maratonul Internaţional din Chişinău. Fiecare dintre ei se pregătește individual pentru data de 17 aprilie, pentru a alerga pe asfalt distanţe diferite și pentru a obţine medalia bine meritată.

IMG_3290Apropo, scopul companiei Moldcell este de a ridica compania la următorul nivel și de a deveni compania de telecomunicații a unei noi generații. Pentru a dezvolta afacerea și de a rămâne inspirat în munca de zi cu zi, pentru că trebuie să fii în pas cu noile tehnologii pentru clienţi.  Activitățile sportive, în deosebi alergatul, ajută la un lucru mai productiv, ajunge la noi apogee în afaceri și în lucrul cu clienţii.

IMG_3275Compania Moldcell îndeamnă pe toți să practice sportul pentru că prin sport și un stil de viaţă sănătos, aveţi posibilitatea să lucraţi și să vă bucurați de viaţă, să cunoaşteţi noi prieteni, nu doar din cadrul companiei, dar și din afara ei, și anume din sport.

Alte detalii despre companie și despre ofertele și produsele ei puteți găsi pe site-ul lor: moldcell.md.

IMG_3264Multe companii deja au început pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chișinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md