Colectivul companiei Terranet se pregătesc pentru Maratonul Internaţional din Chişinău

IMG_3663Seara, colectivul a companiei Terranet și-au dat întâlnire în Parcul Valea Morilor cu antrenorul profesional al clubului Sporter Run, Liviu Croitoru, pentru a face un antrenament comun în cadrul Maratonului Internaţional din Chişinău.

IMG_3397După ce antrenorul a efectuat câteva exerciţii de încălzire a mușchilor, participanții la antrenament au pornit în jurul lacului, păstrând un anumit ritm pentru a ține pasul unul cu altul.

IMG_3447Alergând câțiva kilometri, Liviu Croitoru, a efectuat o relaxare și restabilire dar aceasta nefiind ultima sarcină a antrenorului. După anumite exerciţii de alergare și exerciţii fizice, echipa Terranet a alergat spre pădure, pentru a simţi cum se aleargă pe un drum forestier, cu urcări, coborâri și diverse obstacole.

IMG_3465Urmând antrenorul, alergătorii au putut realiza tot ceea ce a fost planificat la începutul antrenamentului. După ce au efectuat poze comune, echipa Terranet a mulțumit antrenorului și a promis că se vor revedea la 17 aprilie la Maratonul din Chişinău, pentru că mulţi dintre ei s-au înregistrat să participe la distanţe diferite. De asemenea la Maratonul din Chişinău vor participa și partenerii lor din Danemarca.

IMG_3598Firma Terranet este o echipa IT care lucrează pe piața Moldovei timp de mai mulți ani. Principalele servicii oferite de companie – solutii web complexe, cum ar fi programarea, suport grafică, SEO și SMM. În plus, Terranet are și un departament care crează aplicații mobile și jocuri care sunt deja pe Apple AppStore.

IMG_3417Echipa Terranet are un stil de viaţă sportiv. Mulţi dintre membrii echipei vin la servici cu bicicleta, având grijă să nu folosească transportul în comun, promovând astfel un stil de viaţă activ.

IMG_3514Terranet are o mare viziune și încearcă să dezvolte o web-industrie atât la nivel național cât și internaţional, pentru că lucrul lor constă în colaborarea cu clienţii străini.

IMG_3533Multe companii deja au terminat pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chişinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md