Colectivul companiei Simpals se pregătește pentru Maratonul din Chişinău

IMG_2639Doriţi să integraţi spiritul sportiv în organizaţia Dvs? Înscrieți-vă la antrenamentele corporative de alergare organizate de către antrenorii Maratonului Internațional din Chișinău (detalii).

Dacă e să te uiți în calendar – e iarnă iar dacă ieși în stradă simți adierea primăverii. Aceasta înseamnă că este timpul să ne pregătim pentru cel mai așteptat eveniment sportiv al anului – cel de-al doilea Maraton Internațional din Chișinău.

IMG_2539Anume așa au procedat angajaţii companiei Simpals! S-au adunat în parcul Valea Morilor și sub îndrumarea antrenorului profesional al clubului Sporter Run, Liviu Croitoru, peste 20 de angajați ai companiei Simpals, îmbrăcați în tricouri de maraton au alergat câțiva kilometri în jurul iazului, în acest mod pregătindu-se de maraton.

IMG_2574Mulți angajați ai companiei Simpals sunt cuceritori fideli ale maratoanelor din întreaga lume iar șeful companiei, adevăratul „Iron Man” și un adevărat lider, Dmitrii Voloșin, motivează întreg colectivul și nu permite relaxarea, fiind un exemplu pentru echipă și pentru aceia care încă nu se ocupă cu sportul.

IMG_2616Așadar după o încălzire activă de la Liviu Croitoru, alergătorii s-au aliniat și după au început să alerge. Timpul a fost cu vânt, însă toți alergătorii au reușit să alerge cu ușurință. De remarcat că la antrenament au participat nu doar alergători profesioniști dar și începători, care au decis pentru prima dată să participe la un maraton. Spiritul sportiv al companiei, mereu încurajează pe toți din colectiv să facă sport.

IMG_2667Deci, compania Simpals a deschis sezonul antrenamentelor corporative pentru a se pregăti de maraton! Nu ratați nici Dvs această oportunitate! De parcă a fost mai ieri când 10 000 de persoane dintre care 16 companii din Chișinău au participat la Maratonul din Chișinău. Acum aveți posibilitatea să integrați și în cadrul compania Dvs spiritul sportiv.

IMG_2701În caz că niciodată nu ați alergat, acum este timpul să vă pregătiți pentru cel de-al doilea Maraton din Chișinău, care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Pentru al doilea an consecutiv mai mult de 10 000 de persoane vor alerga pe străzile centrale din Chișinău. Posibil că anume colectivul organizației Dvs să primească titlul de ”Cel mai sportiv colectiv de angajați din Moldova”, alergând distanța de 10km.

IMG_2742Detalii despre antrenamentele corporative găsiți aici și la telefonul +373 79996953 sau scriind la poșta electronică: marathon@marathon.md.

Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md