Cartela de club CityFitness la un preț promoținal pentru participanții la maraton

CityFitness_Card_marathon__1_-2Clubul sportiv CityFitness” a devenit partenerul celui de al doilea Maraton Internaţional din Chișinău, pregătind participanții la cursă. CityFitness oferă la prețuri accesibile un Club Card, valabil până la 24 aprilie (inclusiv), pentru doar 60 Euro pentru participanții la maraton.

Club Cardul este un abonament de zi, ce permite intrarea de luni până vineri, în intervalul de ore de la 12:00 la 17:00. Iar în zilele de sâmbătă și duminică – fără limite de timp.

La expirarea cardului aveți posibilitatea să achitați pentru restul anului, ca să continuați antrenamentele în clubul sportiv.

CityFitness – un club sportiv cu un concept revolutionar de fitness, care oferă servicii sportive pentru locuitorii capitalei, la un preț accesibil.

Clubul ofera urmatoarele servicii:

  • Zona fitness și forță: La echipament profesional Matrix și greutăți libere;
  • Zona Cardio: benzi de alergat, biciclete fitness, biciclete eliptice, steppere.
  • Programe de aerobic și exerciţii în grup: 25 tipuri de programe în grup inclusiv dans, arte marţiale și yoga.
  • Complex de saune: saună cu aer uscat (finlandeză) și saună cu aer umed (baie turcească).

Clubul este situat în centrul sectorului Botanica, la et. 3 al CC «Plaza», pe str. Constantin Brincuși, 3. Aici fiecare va găsi propriile sale antrenamente de formare! În sala de sport luminoasă și spaţioasă aveți posibilitatea să vă ocupați la echipament profesional testat, și să consolidați sistemului cardiovascular în zona cardio.

Mândria clubului ”CityFitness” sunt antrenorii –  profesioniști calificați, care au beneficiat de formare în școala de la  Moscova a rețelei sportive Orange Fitness si City Fitness. Mereu vor răspunde la întrebările Dvs, și vă vor ajuta să alegeţi programul sportiv necesar pentru Dvs.

Abonați-vă la pagina CityFitness de pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutăţile recente ale clubului.

 Vă reamintim că al doilea Maratonu Internațional din Chișinău  va avea loc la 17 aprilie, 2016, în centrul Chișinăului, pe distanţele de 42 km, 21 km, 10 km și 3 km.

Înregistrarea este disponibilă on-line: www.marathon.md