Challenge de caritate: Alerg pentru a salva o viaţă!

A4 roLa 17 aprilie 2016, pe străzile oraşului îndrăgit vor alerga participanţii celui de-al doilea Maraton Internaţional de la Chișinău.  Anul trecut, la linia de start au venit 10 de mii de persoane, dintre care mai mult de 1.500, au parcurs  distanțe lungi, de 10, 21 și 42 de kilometri.

Împreună cu organizatorii Maratonului din Chişinău, AO „Salvați Viața organizează un challenge în sprijinul celor tutelaţi de AO „Salvați Viața.

Ce este un Challenge?

Acesta este un joc în timp real, unde fiecare poate deveni un participant la evenimente interesante. Ca și în cazul oricărui joc,  challenge-ul are regulile sale.

Regula de bază a jocului nostru : alergi 3 km sau faci o donaţie minimă de 10 $. Sau este posibil să vă doriţi să îndepliniţi ambele cerinţe. Noi doar ne vom bucura!

Cum se va desfăşura totul?

Noi vom selecta persoane  din cercul  nostru de prieteni, şi-i vom provoca pe reţeaua de socializare Facebook. Fiecare dintre ei va trebui fie să parcurgă distanţa stabilită, prezentându-ne dovada sub forma unei poze/video/alte metode sunt bine-venite de asemenea, sau să facă o donaţie.

După ce va fi îndeplinită una din condiţii, fiecare participant  al challenge-ului va provoca alţi 3 prieteni,  care vor trebui să repete condiţiile jocului.

Timpul de îndeplinire a misiunii – 3 zile.

Ia parte la provocarea noastră!

Testează-ţi puterea ta!

Şi nu uitaţi să ne susţineţi  pe rețeaua socială de Facebook, distribuirile şi participarea activă sunt bine-venite!

Primii participanți:

1 2 3 4 5 6