Au fost publicate rezultatele participanților celui de-al doilea Maraton din Chișinău

IMG_6116
Luni, 18 aprilie 2016, organizația Sporter a publicat rezultatele oficiale a participanților celui de-al doilea Maraton Internațional de la Chișinău, care a avut loc pe 17 aprilie. Toate rezultatele sunt exacte, deoarece au fost înregistrate de sistemul de cronometrare Race Result.

În cadrul Maratonului din Chișinău a fost utilizat sistemul de cronometrare pasiv, care permite fixarea rezultatelor intermediare nu doar la linia de finiş, dar şi la alte puncte de control, care apoi apar sub forma unei baze de date. Prin urmare, când sportivul ajunge la finiş, sistemul operativ şi cu precizie determină rezultatul fiecărui participant și rezultatul „net” (sistemul înregistrează rezultatul personal al participantului în momentul depășirii liniei de finiş).

Conform rezultatelor sistemului de cronometrare fiecare participant la proba de 10, 21 sau 42 km poate afla timpul personal oficial, timpul în care a alergat un cerc, în cât timp a alergat 1 km (km/min) sau viteza alergării (km/h).

Dacă este confirmată corectitudinea parcurgerii întregii distanţe, rezultatul participantului este afişat în protocolul de totalizare oficial. Se formează o bază de date cu rezultatele personale ale participanţilor la competiţie în regim online; protocoalele sunt pregătite pentru imprimare, la fel şi datele pentru tipărirea diplomelor cu rezultatele personale ale participanţilor. 

5555

Menționăm că toți paticipanții competiției pot să salvaze rezultatul lor și să printeze un certificat cu timpul personal.

Pentru a afla rezultatul personal trebuie să introduceți în categoria REZULTATE numărul BIB sau numele Dvs. După ce datele vor fi introduse, veți putea vedea timpul personal.