Atributele comemorative ale Maratonului din Chișinău la Sport Expo

pageVă prezentăm în atenţia Dumneavoastră atributele Maratonului din Chișinău, care le veți putea procura ca amintire a maratonului naţional, în timpul desfășurării expoziției sportive (Sport Expo) în Piața Marii Adunări Naționale. Sport Expo se va desfășura pe parcursul a trei zile:

15 aprilie 14:00 – 19:00

16 aprilie 10:00 – 19:00

17 aprilie 07:00 – 17:00

Așadar, iată ce suvenire drăguțe puteți procura la magazinul Maratonului din Chișinău :

– O ceașcă Chișinău Maraton, care va deveni un decor frumos al setului de ceai sau de cafea pe care-l dețineți acasă. Savurînd dimineața o cafea sau un ceai din această cană,  veți simți un val de noi forțe , și bineînțeles dorința de a ieși cît mai repede la un jogging.

page2– Pahar Termic Chișinău Maraton. În momentul ieșirii la jogging, puteți lua cu voi ceva ceai sau cafea, totodată aveți posibilitatea să luați paharul termic la un drum lung, la birou, la un picnic sau să beți din el chiar din mașină.

page1– Magnet Chișinău Maraton. Un astfel de magnet va decora orice frigider sau alte suprafețe metalice. Magnetul presupune a fi o medalie a frigiderului Dvs. cu alimente sănătoase.

IMG_0719– Insigna unui om ce aleargă. Insigna aurie, pictată  în culorile naționale va deveni un cadou adevărat pentru tine și apropiații tăi. Iar dacă ești pasionat de călătoriile sportive, vei reuși să atragi atenția fiecăruia cu insigna prinsă la haină, căci un alergător din pixel nu-l întîlnești la fiecare!

IMG_0692– Un breloc din lemn. Acum legătura de chei va fi sigilată cu siguranță printr-un inel puternic Marathon Chișinău. Zilnic o să-ți amintești de Maraton, care aduce o adevărată sărbătoare în Moldova și va rămîne în inimi pentru un timp îndelungat. Fiecare trebuie să dețină un astfel de breloc.

IMG_0681– Brățară de silicon. Un accesoriu strălucit și frumos, care va arăta perfect pe orice mîină, a bărbaților, femeilor și copiilor. Poți să îți alegi brățara în orice culoare  –  albastru, galben și roșu.  Aceste culori sunt culorile Maratonului din Chișinău și a drapelului național. Puteți cumpăra o singură culoare, sau chiar toate trei dăruindu-le prietenilor și familiei.

IMG_0699– Tricou Chișinău Maraton 2016. Tricoul poate fi achiziționat de orice doritor care va vizita Sport Expo.  Apropo, tricourile sunt confecționate în Moldova, făcute special pentru sport în mod special pentru Maratonul din Chișinău. Citiți mai multe despre tricouri aici

IMG_1828– Rucsac Chișinău Maraton. Pentru colecționari aceasta ar fi o achiziţie bună, căci rucsacul de marcă se deosebește absolut față  de cel din anul precedent, nu doar prin formă dar și culoare. Puteți purta în el o mulțime de lucruri personale. Mai multe despre rucsac le aflați aici….

IMG_1843Acestea au fost cele 8 accesorii pe care le puteți procura la cel de-al doilea Maraton din Chișinău, care va avea loc pe 17 aprilie, la o distanță de 42, 21, 10 și 3 km. Nu ratați acest eveniment și expoziția sportivă pe 15, 16 și 17 aprilie.

Și dacă nu ați devenit deocamdată participant la Maratonul din Chișinău,  atunci efectuați înregistrarea chiar acum pe site-ul marathon.md