Apa potabilă OM – Partenerul oficial al Maratonului din Chişinău

IMG_9580Apa potabilă OM, încă o dată îşi confirmă participarea dar şi susţine cel de al doilea Maraton Internaţional de la Chişinău, astfel asigurînd toţi sportivii cu apă potabilă, într-o astfel de măsură prevenind deshidratarea atleţilor.

Pe parcursul tuturor curselor, partenerul nostru potabil OM va împărţi pentru toţi participanţii apă potabilă în zona de start şi sosire, precum şi în anumite puncte de pe bulevardul Dacia (Viaduct), unde este situată zona de întoarcere, iar cel de-al doilea punct este situat pe Bulevardul. Ștefan cel Mare, la intersecția cu strada. Toma Ciorbă, în următoarea zonă de întoarcere.

V-aţi întrebat oare, de ce anume OM aleargă cu voi la maraton, dansează la battle-uri, practică gimnastică, ba mai mult dezvoltă şi un internet portal destinat unui stil de viaţă sănătos.

Nu ne vom aprofunda în procesele complexe ce au loc în celulele corpului uman în momentul consumului de apă şi să afirmăm pur şi simplu că OM – este sănătate.

O compoziţie perfect echilibrată

Apa OM presupune o componenţă optimă pentru practicarea sportului dar şi menţinerea unui mod de viaţă activ. Aceasta conţine suficiente ingrediente active, ce permit rularea proceselor necesare, astfel evitînd supraîncărcarea organismului.

Originea naturală

Apa OM îşi ia originile din izvoarele naturale. Un produs de origine naturală întotdeauna este mai apreciat, decît apa din fântânile forate de om sau din surse mai puţin sigure.

Tehnologiile europene

Natura îşi transmite creaţiile sale prin cele mai desăvârşite tehnologii europene. Toate procesele sunt absolut automatizate, respectiv factorul uman fiind exclus!

Maşinile fiind cele ce umflă sticlele, le umplu cu apă, înşurubează capacele şi lipesc etichetele.

Un control permanent al calităţii

La producere apei OM activează două laboratoare microbiologice ce verifică calitatea apei, în ciuda automatizării procesului întreg.

Un gust plăcut

O apă de origine naturală, produsă la cel mai tehnologic echipament din lume, fără dubii prezintă un gust impecabil.

Apa OM este recomandată copiilor

Utilizaţi cu încredere apa OM în alimentaţia copiilor chiar din primele zile. Gustul plăcut va fi pe placul copilului, iar mamele vor aprecia compoziţia optimă şi calitatea stabilă.

Reamintim că al doilea Maraton Internaţional de la Chişinău se va desfăşura pe 17 aprilie 2016, în centrul Chişinăului pe o distanţă de 42 km, 21 km, 10 km și la 3 km.

Înregistrarea este disponibilă pe site-ul marathon.md