Antrenamentul corporativ al companiei Amdaris pentru Maratonul Chișinău

Doriţi să instituiţi un spirit sportiv în organizaţia Dumneavoastră? Efectuaţi înregistrarea la antrenamentele corporative pentru atletică la organizatorii Maratonului Internaţional din Chişinău, (detalii)

IMG_7562Amdaris – este o companie multinațională britanică specializată în dezvoltarea de software și soluții IT.

În compania chişinăuiană Amdaris se promovează activ modul de viață sănătos, astfel încît pe parcursul zilei de muncă  Amdaris oferă oportunitatea angajaților săi să joace tenis de masă, fotbal de masă și să efectueze tracțiuni la bară. În plus, printre angajați este foarte răspândit ciclismul, drumețiile la munte, canotaj, înot și jogging.

IMG_7570În zilele recente, angajații companiei Amdaris s-au adunat în parcul municipal Valea Morilor, pentru a se pregăti pentru al doilea Maraton Chișinău, împreună cu antrenorul profesionist Sporter Run, Vitalie Gheorghiță.

IMG_7549Unii angajați au venit la antrenament pe biciclete, și cu bucurie s-au alăturat antrenamentului de jogging. Vitalie, a desfășurat o înviorare fierbinte pentru  colectivul  Amdaris, ulterior toți împreună au dat startul și au alergat cîțîva kilometri în jurul lacului.

IMG_7586După antrenament, antrenorul a pregătit o dezmorțire activă  din diverse exerciții, pentru a consolida antrenamentul. Spre sfârşit, echipa Amdaris a mulțumit antrenorul pentru pregătire, și au continuat instruirea fizică desinestătător.

IMG_7587În Amdaris, se consideră echipele remarcabile pot obține rezultate excelente, dar pentru a deveni remarcabil trebuie să fii activ în toate, ceea și ce fac Amdaris la locul de muncă, dar și în afara acestuia.

IMG_7629Amdaris, cu siguranță e un club activ, care promovează sportul și modul sănătos de viață!

Dacă nu aţi reuşit să fugiţi niciodată, atunci acum este momentul să Vă pregătiţi pentru al doilea Maraton din Chișinău, care va avea loc pe 17 aprilie 2016. Pentru al doilea an consecutiv, mai mult de 10.000 de sportivi vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar colectivul Dumneavoastră va căpătat titlul de “ Cel mai sportiv colectiv din Moldova” , participând la cursa de 10 km!

Detaliile despre cursele corporative le găsiţi aici, precum și prin telefon: +373 79996953 și de e-mail la: marathon@marathon.md.

IMG_7567Reportaj foto