Antrenamente

sporter_illustration_1000x288px

Sporter Club Te vom ajuta să-ți atingi obiectivul propus în domeniul sportului.

Realizează primul pas – Înscrie-te în Sporter Club

 

Sporter Club –  e cea mai bună decizie în pregătirea pentru maratonul din Chişinău. Detaliile şi programul antrenamentelor le puteţi afla în compartimentul „Antrenamente”, în grupa Sporter Run de pe facebook şi pe site-ul clubului, sau la telefonul +373 76769994.

 

În cadrul maratonului din Chişinău, organizaţia Sporter desfăşoară antrenamentele de pregătire la evenimente, pentru toţi doritorii începători şi amatori. Viitorii campioni la maratoane vor fi pregătiţi de către sportivii profesionişti, câştigătorii şi premianţii a mai multor competiţii la distanţe lungi, antrenorii clubului de alergare Sporter Run.

 

Antrenorii noştri:

 

Liviu Croitoru – un atlet profesionist, multiplu campion al Republicii Moldova la alergare, premiant şi câştigător al competiţiilor internaţionale.

 

Vitalii Gheorghiţă – Campionul ţărilor Balcanice la maraton. El a devenit primul câştigător din istorie la distanţa maximă de 42 de km din cadrul maratonului din Chişinău.

 

Pregătim hainele pentru jogging, adidaşii şi planificăm timpul antrenamentelor!

 

ORARUL ANTRENAMENTELOR

 

Antrenamentele cu plată ale clubului Sporter se desfășoară de câteva ori pe săptămână: miercuri și vineri. Costul abonamentului lunar – 500 de lei.

 

Miercuri

  • Ora: 18:30-20:00
  • Locul: Stadionul „Dinamo”

Vineri

  • Ora: 18:30-20:00
  • Locul: Parcul „Valea Morilor”

Mai multe detalii despre antrenamente

 

Duminică se desfășoară antrenamentele gratuite pe distanțe lungi Sunday Long Run, care vor continua până la 1 octombrie. Mai multe informații despre antrenamentele de duminică puteți afla pe site-ul marathon.md, sporter.md și în grupul Sporter Run de pe Facebook.

 

ANTRENAMENTELE CORPORATIVE PENTRU COMPANII

 

Mai mult, clubul de alergare Sporter Run desfăşoară antrenamentele corporative pentru companii, întreprinderi şi organizaţii.

 

Doriţi să alergaţi într-o componenţă mare împreună cu colegii de la serviciu? Vă dori ca subalternii Dvs. să se familiarizeze cu modul sănătos de viaţă şi să înceapă practicarea alergării?

 

Antrenorul profesionist de nivel internaţional, va  schimba chiar cei mai înrăit lucrător de birou, într-un alergător instruit. Doar în decurs de o lună, veţi deprinde normele de bază şi tehnica de alergare şi veţi reuşi liber să parcurgeţi distanţa de 10 km (4 cercuri în jurul lacului Valea Morilor).

 

Vi se pare ireal? Încercaţi! Şi poate că întreprinderea Dvs. va primi titlul de ” Cel mai sportiv colectiv din Moldova”.

 

Descarcă prezentarea antrenamentelor corporative

 

Detalii la telefonul:

 

076769994 – Ecaterina

şi la adresa de e-mail: corolenco@sporter.md