Antrenament Sporter Run. MOBIASBANCĂ-Groupe Societe Generale

Doriţi să implementaţi spiritul sportiv în organizaţia dvs.? Alăturați-vă clubului Sporter Run și testați nouă opțiune – curse corporative.

Niciodată nu e târziu să începi. Iar dacă începeţi chiar acum, atunci la primul Maraton Internaţional din Chişinău de la 26 aprilie 2015, colectivul dvs. prietenos va putea participa la cursa de 10 km. Şi poate că anume compania dvs. se va învrednici de titlul „Cel mai sportiv colectiv al Moldovei”.

Detalii despre cursele corporative la nr. de telefon: +373 79996926 şi la e-mail: marathon@marathon.md.

IMG_5376BC „MOBIASBANCĂ-Groupe Societe Generale” SA este prima bancă din Moldova, care a participat la antrenamentele corporative Sporter Run. Colectivul prietenos nu s-a speriat de ciclonul rece, care a adus în Moldova lapoviţă şi vânt ce te pătrunde până la oase. Într-o dimineaţă rece de sâmbătă 11 angajaţi ai băncii s-au adunat pentru antrenament în parcul Valea Morilor. Preşedintele MOBIASBANCĂ-Groupe Societe Generale, Ridha Tekaia, personal a dat tonul antrenamentului.

IMG_5180– Vremea de astăzi reflectă cu exactitate situaţia economică din ţară. Ea este schimbătoare: ploaie, vânt, şi apoi ca din senin apare soarele. Dar aceasta ne face mai ambiţioşi.

După cum se spune: mens sana in corpore sano, ceea ce se potriveşte perfect şi cu obiectivul echipei noastre de a promova stilul sănătos de viaţă. Mulţumim clubului de alergări Sporter Run pentru această iniţiativă. Este o provocare să ne pregătim şi să participăm la Maratonul din Chişinău, pe care echipa noastră a acceptat-o provocarea. Iar acum, vom lucra şi vom progresa în această direcţie.

Neapărat vom ieşi împreună la linia de start, căci cel mai important este spiritul de echipă, – a subliniat Ridha Tekaia.

IMG_5229Menţionăm faptul, că colectivul de la MOBIASBANCĂ-Groupe Societe Generale a decis că va participa numaidecît la maratonul din Chişinău. Aceasta este deja al doilea antrenament colectiv a angajaţilor băncii.

IMG_5201– Am decis să ne antrenăm împreună în fiecare săptămână. Prima dată am alergat o tură în jurul lacului din parcul Valea Morilor. Astăzi alergat deja două ture. Pentru săptămâna viitoare ne-am propus să parcurgem deja trei ture. Astfel, către maraton, vom fi pregătiţi pentru o distanţă de 10 km.

Cel mai important este că alergăm cu toţii împreună. Unul din punctele forte al MobiasBanca este echipa noastră. Iată de ce este uşor să ne adunăm la evenimentele colective, inclusiv la antrenamente, – a menţionat unul dintre membrii echipei.

IMG_5290Precum vedeţi, tot mai multe companii se pregătesc pentru distanţa de 10 km în cadrul Maratonului din Chişinău. Rămâne să vedem cine va fi cel mai sportiv colectiv al Moldovei.

Reportaj foto

Irina Coreachina pentru marathon.md