Alergătorii și-au luat doza de carbohidranți la Pasta Party în restaurantul Oliva

JE6A6110
Seara de sâmbătă este timpul perfect pentru a primi o doză de carbohidranți înainte de ziua maratonului. Anume această zi a dat naștere unei noi tradiții înainte de Maratonul din Chișinău.

JE6A6136Restaurantul Oliva a fost disponibil pentru participanții competiției de la 16:00 până la 19:00, unde alături de sportivii moldoveni au luat cina și oaspeții capitalei. Toți alergătorii au primit o  reducere considerabilă pentru paste, inclusă în compenența pachetelor de start.

JE6A6088În timpul cinei, organizatorul general al Maratonului din Chișinău, Dmitrii Voloșin, le-a povestit oaspeților restaurantului despre importanța carbohidranților, de ce anume cu o zi înainte de competiție trebuie să mâncăm paste și cum acționează ele asupra organismului alergătorului.

JE6A6099Pe parcursul întregii petreceri, sportivii s-au cunoscut mai bine, au vorbit despre competiție și experiența acumulată în cadrul maratonului. Atleții amatori și profesioniști au stat împreuna la masă, discutând cu viitorii prieteni despre aceeași pasiune – alergarea. Iar acum, alergând Maratonul din Chișinău, mulți dintre participanți vor alerga deja alături de prieteni și cunoscuți.

JE6A6079Reamintim că cel de-al doilea Maraton Internațional de la Chișinău va avea loc mâine, 17 aprilie 2016, pe distanțele de 42, 21, 10 și 3 km. Startul curselor – 9:00.