Alergătorii din echipa Medpark se pregătesc pentru Maratonul din Chişinău

IMG_4089Echipa sportivă a Spitalului Internaţional Medpark a participat la un antrenament de alergare în cadrul Maratonului Internaţional din Chişinău care va avea loc în curând și anume la 17 aprilie, 2016.

În una din zilele însorite a lunii aprilie cei mai sportivi membri ai echipei Medpark și-au dat întâlnire împreună cu antrenorul clubului Sporter Run, Liviu Croitoru, în zona Moldexpo, pentru a se pregăti conștiincios de maraton.

IMG_3900Antrenamentul s-a dovedit a fi unul foarte exigent. Liviu Croitoru a efectuat un set de exerciții de încălzire active, apoi a început antrenamentul de alergare. Echipa împreună cu antrenorul nu doar au alergat pe şosea dar și pe porţiuni de pădure, devansând ascensiuni dificile și coborâri rapide.

IMG_4003După acest antrenament, Liviu a executat un set de exerciţii de relaxare și restabilire cu mişcări fizice și de întindere. În definitiv toată echipa Medpark au pozat împreună cu antrenorul și au mulțumit pentru antrenamentul activ.

IMG_3969Spitalul Internaţional Medpark este primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară. Conceput ca un centru de excelenţă, Medpark dispune de săli de operaţie şi rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică şi departament de imagistică ultra performantă.

IMG_3946Medpark reunește peste 200 de medici, profesori, conferenţiari, doctori în ştiinţe medicale, care acoperă toate specialităţile medicale şi chirurgicale care trateaza anual peste 60.000 de pacienţi.

IMG_3940Mai multe despre Medpark aflați pe site-ul lor medpark.md

Multe companii deja au terminat pregătirile pentru cel de-al doilea Maraton din Chişinău care va avea loc la 17 aprilie, 2016. Al doilea an consecutiv peste 10 000 de participanți la maraton vor alerga pe străzile Chișinăului. Poate chiar echipa companiei dvs va fi câștigătoarea titlului „Cel mai sportiv colectiv din Moldova”, participând la cursa de 10 km!

IMG_3985Galerie foto

David Lutsyk pentru marathon.md