Aleargă primii 5 km la Maratonul din Chișinău

2ro

Vă reamintim despre distanța nouă în cadrul Maratonului Internațional Chișinău – cea de 5 km. Această distanță va fi ușor de parcurs, însă va trebui să vă mobilizați toate forțele pentru a atinge un rezultat cât mai bun.

Deja pe 1 octombrie, vino în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, fii gata să te pornești la ora 9:00, aleargă timp de 45 de minute și primește medalia meritată!

Deoarece organismul începe să reacționeze la eforturi după 40-45 de minute de alergare continuă, cifra de 5 km devine o ”pistă” confortabilă pentru a începe un mod de viață sănătos.

Dacă nu-ți poți închipui ce distanță te așteaptă, atunci află că sunt doar două cercuri împrejurul lacului Valea Morilor. Astfel, pentru a depăși limita de 5 km, nu vei avea nevoie de o pregătire profesionistă. Ba din contra, această distanță va fi un bun început pentru o creștere profesională în domeniul alergărilor. Iar medalia de finisare, care o vei primi după trecerea liniei de finiș, îți va aminti mereu cum ai depășit prima barieră din biografia ta sportivă.

Mai mult ca atât, fiind relativ ușoară din aspect fizic, această distanță vă permite să nu fiți singuri la linia de start. Prietenii și colegii, cu care ai dori să formezi o echipă corporativă, te vor susține și-ți vor oferi noi forțe de-a lungul traseului.

Dacă reușești să formezi o echipă, îți propunem să apelezi la un antrenor profesionist, care va pregăti fiecare membru al echipei pentru atingerea rezultatului maxim posibil.

Noi am elaborat două variante de antrenamente:

Antrenamente unice cu antrenorul clubului: VEZI PREZENTAREA

Sau antrenamente regulate cu antrenorul clubului pentru o pregătire mai bună și obișnuirea cu distanța aleasă: VEZI PREZENTAREA

Pentru a participa la cursă, e nevoie să te înregistrezi chiar acum și să achiți taxa de participare, fiindcă numărul de participanți este limitat la 1000 de persoane.

Taxa de participare la cursa de 5 km este de 300 de lei. Fiecare participant va primi un kit de start, care conține tricoul oficial, rucsacul, numărul de participare, o broșură informativă și surprize de la partenerii evenimentului.