Află ce țări vor participa la Maratonul din Chișinău 2016

maxresdefaultDragi sportivi și amatori ai sportului! Au fost efectuate actualizări utile pe pagina principală a site-ului marathon.md. Acum, fiecare dintre voi poate vizualiza online din ce țară si câți participanți s-au înregistrat pentru al doilea Maraton Internaţional din Chişinău.

În prezent sunt înregistrați participanți din 36 de țări. Cel mai mare număr de participanți străini se observă din România, Ucraina, Rusia, Finlanda, Statele Unite ale Americii, Franța și Germania.

Câte unul până la cinci reprezentanți din următoarelor țări: Grecia, Turcia, insulele Seychelles, Ciad, Gambia, Guineea Ecuatorială, Republica Cehă, Australia, Israel, Portugalia, Slovenia, Papua Noua Guinee, Olanda, Trinidad și Tobago, Antigua și Barbuda , Serbia, Noua Zeelandă, Japonia, Ungaria, Norvegia, Macedonia, India, Azerbaidjan, Italia, Nigeria, Irlanda, Suedia, Spania, Marea Britanie, Polonia și Austria.

catsVă atragem atenţia asupra faptului că în acest an ne așteptăm la mai mult de 10.000 de sportivi din 40 de țări, care vor alerga pe străzile principale ale Chișinăului.

Vă reamintim că Maratonul Internațional Chișinău va avea loc pe 17 aprilie, 2016, în Centrul Chișinăului, pe distanțele de 42 km, 21 km, 10 km și 3 km. Înregistrarea la maraton este disponibilă pe site-ul www.marathon.md