Achiziționați fotografiile Dvs. din cadrul Maratonului din Chișinău

IMG_6151Doriți să obțineți toate fotografiile de calitate excelentă de la a doua ediţie a Maratonului Internaţional Chişinău? Pentru Dvs a fost lansat serviciul de procurare a pozelor pe site-ul marathon.md.

Un program special ne-a ajutat să selectăm miile de poze realizate în timpul maratonului și acum, fiecare participant are posibilitatea să-şi găsească și să-şi achiziționeze pozele sale după numărul personal – BIB.

Astăzi pe site-ul marathon.md a apărut secţiunea nouă FOTO unde sunt plasate toate fotografiile. Pentru a vedea toate pozele disponibile ale Dvs trebuie doar să introduceţi numărul de participare în câmpul de căutare.

roRezoluția pozelor în previzualizare este de 900×600 pixeli. Dacă doriți să obțineți toate pozele în rezoluția originală (2400×1600), fără logo, e necesar să achitați o taxă de 200 de lei.

Puteți achita în numerar pentru fotografii în incinta oficiului companiei Simpals (str. Ion Neculce 5) sau online prin intermediul cardului bancar Visa, MasterCard sau Maestro.

După efectuarea plăţii veţi primi pe e-mail un link de unde aveţi posibilitatea să descărcați pozele.

roщNu pierdeţi ocazia de a păstra în memorie ziua în care aţi devenit o parte din istoria Moldovei, alergând la cel de-al doilea Maraton Internaţional din Chişinău.